eroare semnare saft

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
bercea

Re: eroare semnare saft

#16 Mesaj de bercea »

Multumesc mult.
Weekend placut.

bercea

#17 Mesaj de bercea »

Pentru cine mai are problema asta, nu știu dacă reg edit ala ajută sau nu, însă azi am făcut ceva download de actualizare din duk integrator și apoi a mers sa se semeneze direct din duk. E ca și cum s-a downloadat ceva actualizare legata de 406.

ciucam544

#18 Mesaj de ciucam544 »

Inseamna ca nu ati dat restart la windows dupa ce ati facut setarea cu regedit. E doar o constatare eronata. In dukintegrator ati actualizat modulele de validare daca ati actualizat si saga (care rescrie modulele mai vechi). Dar "azi" inseamna ca ati avut pc-ul oprit si abia acum s-a restartat windosul pt. ca acele schimbari din regedit sa aiba efect.

cristinav260

#19 Mesaj de cristinav260 »

O noua perioada de depunere raportari si iar o luam de la capat cu erorile din aplicatiile ANAF... Am o saptamana de cand ma lupt cu DUKIntegrator pentru D406. Aceleasi erori ca cele descrise mai sus, ori ca e certificatul expirat (desi certificatul e facut pe trei ani), ori ca nu gaseste tokenul... In sfarsit, dupa multe cautari pe internet am ajuns pe acest topic . Am procedat cum s-a descris mai sus, am validat si creat fisierul cu Duk dar l-am deschis in Adobe si l-am semnat de acolo. Urmeaza sa il depun la ANAF. Multumesc ciucam544 :)

cristinav260

#20 Mesaj de cristinav260 »

revin cu noutati- am depus declaratia D406 semnata cum am descris mai sus si am primit recipisa cu mesajul "nu exista erori de validare", deci deocamdata, pana nu fac astia de la ANAF ceva cu DUK-ul, eu o vad ca singura varianta de depunere a declaratiei D406. Nu cred ca e o eroare de registri , e ceva cu programul DUKIntegrator, atat timp cat doar acolo da erori la semnarea cu semnatura digitala. Mentionez ca am adus de pe site de la ANAF kitul DUK si l-am reinstalat din nou si tot nu a mers.

ciucam544

#21 Mesaj de ciucam544 »

Nu e numai de la dukintegrator, care oricum este vechi de 5 ani si ca aplicatie in sine pare din anii 2000. Este vorba si de windows si driverele token. SI acolo s-au schimbat si anulat mecanisme vechi. Lasati un nr. whatsapp in privat si incerc sa va ajut sa puteti semna automat cu dukintegrator. Daca aveti numar mare de documente este clar ca nu puteti desena casute in pdf-uri de fiecare data.
PS: Incercati sa selectati in dukintegrator un token specific in loc de *autoDetect, cel mai probabil safeNet sau cryptoID.

Scrie răspuns