buna ziua,
revin cu intrebarea bifelor in programul saga.
pe server admin debifeaza "diurne" pentru a putea lucra clientul. dar pe calculatorul pe care lucra cilentul/utilizatorul nu se vede aceasta debifare. adica casuta "diune" nu este vizibila pentru a putea lucra pe ea...mentionez ca exista licenta pt acest utilizator...ce putem face??
cum putem bifa/debifa accesul in anumite ferestre si pastram aceasta optiune
Re: cum putem bifa/debifa accesul in anumite ferestre si pastram aceasta optiune
Pe saga client debifati "diurne" la acel utilizator. Sunt 2 moduri de accesare saga server. Cu configurarea salvata pe client sau cu configurarea salvata pe server.
Cand exista in folderul saga client fisierul configcs.txt el face trimitere la server si la configurarile lui de'acolo, inclusiv utilizatorii si accesul in tabele. Asta am denumit-o eu client dedicat.
Altfel in lista dvs. de firme din saga client, fiecare societate e configurata individual, daca are baza locala sau e pe un anume server. Atunci la fel si utilizatorii trebuie configurati tot in acel saga client, unde si cum au acces.
Eu numesc asta saga client hibrid. Deci configurati pe saga client utilizatorii si unde au sau nu acces.
Cand exista in folderul saga client fisierul configcs.txt el face trimitere la server si la configurarile lui de'acolo, inclusiv utilizatorii si accesul in tabele. Asta am denumit-o eu client dedicat.
Altfel in lista dvs. de firme din saga client, fiecare societate e configurata individual, daca are baza locala sau e pe un anume server. Atunci la fel si utilizatorii trebuie configurati tot in acel saga client, unde si cum au acces.
Eu numesc asta saga client hibrid. Deci configurati pe saga client utilizatorii si unde au sau nu acces.