Gestiuni dinstincte
-
gyorfii416
Gestiuni dinstincte
Intrebare : Cum se procedeaza la crearea gestiunilor dinstincte la aceasi Sc in structura urmatoare pentru a urmaririi permanenta a veniturilor – cheltuielilor si rezultatelor (profit-pierdere)
Exista o societate comerciala SC…………
Are doua puncte de lucru cu gestiune distincte : Hotel 1…. Bucatarie…..
Restaurant……
Bar……..
Hotel 2…..Bucatarie
Restaurant…..
Bar…..
In cele doua puncte de lucru se tine evidenta in forma Cantitativ valoric ( receptii –bon de consum)
Exista o societate comerciala SC…………
Are doua puncte de lucru cu gestiune distincte : Hotel 1…. Bucatarie…..
Restaurant……
Bar……..
Hotel 2…..Bucatarie
Restaurant…..
Bar…..
In cele doua puncte de lucru se tine evidenta in forma Cantitativ valoric ( receptii –bon de consum)
Re: Gestiuni dinstincte
Buna ziua
Ati reusit sa faceti cele doua puncte de lucru? sunt interesata si eu.
Ati reusit sa faceti cele doua puncte de lucru? sunt interesata si eu.
Multumesc.
Sa inteleg ca in activitati ati introdus
-restaurant 1
-restaurant 2
-bar 1
-bar 2
si apoi ati creat gestiuni pentru fiecare acivitate?
Sa inteleg ca in activitati ati introdus
-restaurant 1
-restaurant 2
-bar 1
-bar 2
si apoi ati creat gestiuni pentru fiecare acivitate?
Multumesc.
Va mai pot contacta daca mai am intrebari?
Va mai pot contacta daca mai am intrebari?
- balazse246
Pentru vlada719
De aceea este acest forum, sa ne ajutam unii pe altii.
De aceea este acest forum, sa ne ajutam unii pe altii.
-
aurel211252
Buna.De la 01.02.2026, o firma I.I. a devenit platitoare de TVA trimestrial in Saga PS(la configurare societati are cod CAEN-4933.gestiunea este global-valorica).Are activitati:Activitate de comert cereale- cod CAEN 4721,activitati de transport-cod CAEN 4933 si activitati comert cu produse nealimentare-cod CAEN 4712(toate aceste coduri CAEN sunt obtinute prin Registrul Comertului).Am incercat sa defalc pe grupe:La rubrica Avtivitati/Centre de profit nu are aceste coduri CAEN.Cum ar fi bine de facut.Este prima data cand o asemenea firma I.I. devine platitoare de TVA si are mai multe activitati.Multumesc...
Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...
Pentru activitatile desfasurate de intreprinderea ta, nu este necesara defalcarea pe coduri CAEN. IDar, intradevar, ai nevoie de o grupare a cheluielilor si a veniturilor pe activitati, ca sa poti stabili veniturile si cheltuielile pe fiecare cod CAEN autorizat si pentru a putea intocmi declaratia unica.
Eugen Pintea
-
aurel211252
Multumesc pinteae.Totusi ma poti ajuta in rezolvarea urmatoarelor dileme:1.Am trecut la Grupe->Activitati =01-Comert produse alimentare,02-Cereale (produse cum ar fi:cartofi,porumb,grau,etc),03-Diverse (materiale de reparatii sediu,salubritate,hrana caini,pisici si alte animale,recipiente din PVC,revizie cantare si casa de marcat,etc),04-Transport(Admin.pe baza de comanda efectueaza transport de diverse marfuri.Am folosit si E-transport),05-combustibil (Admin.are 2 mijloace de transport marfuri)si 06-Piese auto...Nu stiu daca am facut bine...2.Acum sunt curios la Iesiri-Vanzare am defalcat pe cele doua cote de TVA=11% si 21% .Firma a dus casa de marcat (la indicatia mea)si s-a efectuat modificat pe cote de TVA.Inca nu stiu cum va fi cu POS-ul de trecut in program.Ramane de vazut cum vor aparea Z-urile...
Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...