REGES ONLINE
Re: REGES ONLINE
Trebuie să deblocați firma. Dați click pe denumirea ei, pe fond gri, din partea de sus a ecranului REGES pe site-ul oficial. Actualizați datele firmei și salvați. Odată deblocată va apărea pe fond galben.
Aveți în vedere că ulterior migrării este obligatoriu să actualizați datele salariaților și informațiile lipsă de la contracte.
Aveți în vedere că ulterior migrării este obligatoriu să actualizați datele salariaților și informațiile lipsă de la contracte.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Mutumesc, asa a functionat!ciucam544 scrie: ↑Joi Ian 15, 2026 11:10 amActualizati aplicatia la ultima versiune. Doar Windows 10 si Windows 11 mai sunt sistemele de operare pe care saga mai functioneaza corect.motorcad scrie: ↑Mie Ian 14, 2026 11:08 pmBuna seara incerc sa conectez Saga la Reges si imi da urmatorul mesaj: "OLE IDispatch exception code 0 from msxmI6.dll.The certificate authority is invaid or incorrect....1429", oare ce nu fac corect? S-a mai confruntat cineva cu aceasta eroare? Oare ce trebuie sa fac?
-
baloghi724
Buna ziua, dacă nu vreau să conectez la reges din saga, ex am firme la care eu fac contabilitate si o firma externă ocupă cu reges online, dar eu daca trebuie sa introduc datele la salariați, eu nu vad unde introduc datele., ex o încetare,o marire de salariu, nu mai e cum a fost in fereastra salariați.
-
tobosv790
S-a mai zis: click-dreapta pe butonul "Reges on-line" din ecranul "Fisiere->Salariați " și intri în vechiul meniu.
-
simiona804
Care este solutia in cazul acestei erori pentru instalare saga pe windows server 2016?ciucam544 scrie: ↑Joi Ian 15, 2026 11:10 amActualizati aplicatia la ultima versiune. Doar Windows 10 si Windows 11 mai sunt sistemele de operare pe care saga mai functioneaza corect.motorcad scrie: ↑Mie Ian 14, 2026 11:08 pmBuna seara incerc sa conectez Saga la Reges si imi da urmatorul mesaj: "OLE IDispatch exception code 0 from msxmI6.dll.The certificate authority is invaid or incorrect....1429", oare ce nu fac corect? S-a mai confruntat cineva cu aceasta eroare? Oare ce trebuie sa fac?
Sau mai corect, este solutie pentru windows server 2016?
hardware-ul este chiar un server cu 2 procesorare si 256 g ram
saga 3.0.598
SI la mine a aparut aceeasi problema ... Are cineva idee cum se poate sterge un salariat? In REges On-line nu apare doar in Saga e dublat la preluare din Reges. Practic nu se poate sterge un contract in Saga. Il radiez sau il incetez si se preia in continuare in STAT. Trebuie sa stergem manual contractele dublate de cate ori facem statul de plata? Nu e normal!fratilar756 scrie: ↑Mar Ian 06, 2026 12:24 pm Am actualizat saga la ultima versiune,m-am conectat la platforma REGES și în programul Saga îmi dublează un contract de munca,deși are acelasi numar de contract și același CNP. Contractul greșit are altă dată a consemnării (+o zi), nu apare punctul de lucru și la adresa locativă a angajatului,in loc de număr casă mai apare și cuvântul "codp" și numărul casei unde locuiește angajatul.Ce este de făcut,îmi apar doua contracte active pe decembrie,nu pot genera d112 așa...
Later: se radiaza intai contractul dublat, apoi se intra in fisier salariati si se sterge Salariatul respectiv (ala deja radiat).
-
nedelcum831
Buna seara tuturor, am si eu nevoie de ajutorul dumneavoastra . Am incercat sa preiau credentialele in Saga, am generat credentiale noi, le-am trecut in saga iar cand incerc sa dau accept imi apare pe ecran mesajul : Datele de conectare nu au fost salvate. Credentiale incorecte. Am repetat operatiunea de trei ori si primesc acelasi mesaj. Puteti va rog sa-mi spuneti unde gresesc si mai ales ce ar trebui sa fac?
Multumesc mult!
Multumesc mult!
Buna ziua,
Pentru tomac ,
Am tot trimis situatia de mai jos, va rog ajutati-ma cu un raspuns
Confor legii tatal la nasterea copilului are dreptul al 10 zile de concediu paternal platit + 5 zile pentru puericultura.
Legea spune ca, sunt zile de concediu platite de catre angajator la nivelul salariului de baza
Va rog, unde si cum fac aceasta inregistrare in SAGA? sau efectiv il pontez prezent avand la baza certificatul de nastre al copilului + certificat puericultura
Multumesc,
Pentru tomac ,
Am tot trimis situatia de mai jos, va rog ajutati-ma cu un raspuns
Confor legii tatal la nasterea copilului are dreptul al 10 zile de concediu paternal platit + 5 zile pentru puericultura.
Legea spune ca, sunt zile de concediu platite de catre angajator la nivelul salariului de baza
Va rog, unde si cum fac aceasta inregistrare in SAGA? sau efectiv il pontez prezent avand la baza certificatul de nastre al copilului + certificat puericultura
Multumesc,
P.S. se trensmite in REGES ONLINE ?
Nu se poate înregistra în program concediu paternal. El este asimilat timpului lucrat. În pontaj puteți să-l treceți în concediu, dar nu se va afecta dreptul salarial pentru aceea perioadă.
Da, se trimite în REGES, chiar dacă este o suspendare de drept.
Da, se trimite în REGES, chiar dacă este o suspendare de drept.
Multumesc tare mult pentru raspuns si m-am lamurit intr-o oarecare masura dar, pentru a transmite in Reges unde mentionez concediu ?
In pontaj daca inregistrez cele 15 zile in concediu, ii diminueaza concediul de odihna legal
Va rog mult sa imi spune-ti mai in detaliu, chiar nu stiu cum sa procedez
In pontaj daca inregistrez cele 15 zile in concediu, ii diminueaza concediul de odihna legal
Va rog mult sa imi spune-ti mai in detaliu, chiar nu stiu cum sa procedez
-
gheorghei642
În noul sistem REGES ONLINE, concediul de risc maternal (cod indemnizație 15) se evidențiază prin suspendarea contractului individual de muncă (CIM).
Pentru înregistrarea în interfața REGES ONLINE:
- la temei legal: selectați "Legea 53/2003, art. 50 lit. b) - Concediu pentru incapacitate temporară de muncă";
- perioada: data de început: prima zi înscrisă pe certificatul de concediu medical; data de sfârșit: ultima zi de valabilitate a certificatului.
Termen de transmitere: 3 zile lucrătoare de la data la care salariatul a prezentat certificatul medical la angajator.
În câmpul "Alte detalii", puteți specifica manual seria și numărul certificatului sau codul de indemnizație 15 pentru o evidență internă clară.
Note importante:
Dacă perioada de risc maternal se prelungește cu un nou certificat, trebuie să încetați suspendarea anterioară și să operați o nouă suspendare pentru noua perioadă.
Asigurați-vă că nu suprapuneți perioadele de suspendare, chiar dacă certificatele medicale par să se intersecteze ca date.
Pentru înregistrarea în interfața REGES ONLINE:
- la temei legal: selectați "Legea 53/2003, art. 50 lit. b) - Concediu pentru incapacitate temporară de muncă";
- perioada: data de început: prima zi înscrisă pe certificatul de concediu medical; data de sfârșit: ultima zi de valabilitate a certificatului.
Termen de transmitere: 3 zile lucrătoare de la data la care salariatul a prezentat certificatul medical la angajator.
În câmpul "Alte detalii", puteți specifica manual seria și numărul certificatului sau codul de indemnizație 15 pentru o evidență internă clară.
Note importante:
Dacă perioada de risc maternal se prelungește cu un nou certificat, trebuie să încetați suspendarea anterioară și să operați o nouă suspendare pentru noua perioadă.
Asigurați-vă că nu suprapuneți perioadele de suspendare, chiar dacă certificatele medicale par să se intersecteze ca date.
Valev151 - în Reges alegeți Contracte - Suspendări - Suspendare. Selectați salariatul și alegeți din listă concediul paternal - suspendare pe Legea 53/2003 art.51 litera c parcă.
Completați perioada și transmiteți
Puteți să și încetați acea suspendare imediat după ce ați înregistrat-o.
Completați perioada și transmiteți
Puteți să și încetați acea suspendare imediat după ce ați înregistrat-o.
Multumesc, gheorghei642
Multumesc mult, eu l-am intrebat pe "tomac"pentru concediul paternal acordat tatalui la nasterea copilului (10 zile cf Legislatiei in viguare + 5 zile puericultura)
Cum si in ce rubrica din pontaj inregitram concediu paternal? tomac spune ca, nu este posibil sa-l inregistram in SAGA dar, trebuie transmis in REGES
In Reges cum il putem transmite daca, in statul de Salarii el este pontat prezent pentru ca, este concediu platit de catre angajator din fondul de salarii
Nu cumva cei de la Saga trebuia sa insereze si aceasta rubrica in pontaj astfel incat in statul de salarii nu fie afectat salariatul respectiv? eu cred ca, daca ei integreaza si un astfel de contract in pontaj cu formulele adecvate atunci si transmiterea in Reges se poate face fara probleme
Vaa multumesc inca odata pentru minutele acordate acestui subiect
Multumesc mult, eu l-am intrebat pe "tomac"pentru concediul paternal acordat tatalui la nasterea copilului (10 zile cf Legislatiei in viguare + 5 zile puericultura)
Cum si in ce rubrica din pontaj inregitram concediu paternal? tomac spune ca, nu este posibil sa-l inregistram in SAGA dar, trebuie transmis in REGES
In Reges cum il putem transmite daca, in statul de Salarii el este pontat prezent pentru ca, este concediu platit de catre angajator din fondul de salarii
Nu cumva cei de la Saga trebuia sa insereze si aceasta rubrica in pontaj astfel incat in statul de salarii nu fie afectat salariatul respectiv? eu cred ca, daca ei integreaza si un astfel de contract in pontaj cu formulele adecvate atunci si transmiterea in Reges se poate face fara probleme
Vaa multumesc inca odata pentru minutele acordate acestui subiect