declaratia 212 perioada 2026
-
muresanv89
declaratia 212 perioada 2026
Am un PFA care a inceput activitatea in decembrie 2025, nu este asigurat la CASS, nu are acces la medicul de famile si consultatii medicale,
Am incercat sa completez declaratie unica, mi se pare foarte OK dar nu are obtiune de validare si semnatura electronica,
Am transmis-o dar a dat eroare citire semnatura
Am incercat sa completez declaratie unica, mi se pare foarte OK dar nu are obtiune de validare si semnatura electronica,
Am transmis-o dar a dat eroare citire semnatura
- balazse246
Re: declaratia 212 perioada 2026
Ai completat cel de aici?
https://www.anaf.ro/declaratii/duf
https://www.anaf.ro/declaratii/duf
-
maminar840
Buna seara !
Si eu am aceasta problema
...pentru venituri din dividende.
"Fisierul depus nu este un document valid - Eroare citire semnatura. / Error reading signature. / Document's signature wasn't validated. Save the document once during the process of signing and repeat submission."
Este completata de unde a mentionat balazse246.
Daca aveti vreo rezolvare, va rog sa ma ajutati si mine.
Multumesc !
Si eu am aceasta problema
"Fisierul depus nu este un document valid - Eroare citire semnatura. / Error reading signature. / Document's signature wasn't validated. Save the document once during the process of signing and repeat submission."
Este completata de unde a mentionat balazse246.
Daca aveti vreo rezolvare, va rog sa ma ajutati si mine.
Multumesc !
-
stanescue731
Du unica se completeaza pe cnp si poate nu aveti imputernicire pt.cnp,doar pe cui firma,de aceea va da eroare.Din proprie experienta:am facut si transmis o du,semnata electronic si raspunsul a venit:nu aveti drept de semnatura pt.acest cnp.Adevarat,aveam drept doar pt.cui firma.Am refacut du si am transmis cu user si parola,fara semnatura.Asa a mers.Succes!
-
maminar840
Multumesc pentru raspuns !
Ideea este ca nu am unde sa o semnez. O descarc de pe site (completata) si pe baza certificatului digital, in spv, o depun.....dar nu reusesc
.
Ideea este ca nu am unde sa o semnez. O descarc de pe site (completata) si pe baza certificatului digital, in spv, o depun.....dar nu reusesc
-
maminar840
Am rezolvat. Se semneaza ca un pdf normal (aplici semnatura prin "use a certificate"). Am primit recipisa si totul este ok 
-
aurel211252
Salut.maminar840, semnez ca un PDF D 212 2026 .Nu are importanta unde pun semnatura pe D 212 ("use a certificate"-este asemanator ca si pentru Reges->Documente atasate).Am vazut la DukIntegrator 212.Am incercat si imi da eroare(nu are fanta albastra ca in D 212 de anul trecut).Ai trimis D 212 prin SPV sau prin E-guvernare (Am facut la 2 firme D 150,pe CNP-ul Admin.,mi s-a aprobat.Numai merge cu User si parola=imi cere un email si e putin mai complicat)
Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...
-
dascalue366
Sunt pensionara limita de varsta, am pfa cu venituri activ. indep. sistem real, se trece in decl. unica af. an 2025 sumele incasate in an 2025 din pilonul 2 de la AZT Tiriac,cu stopaj la sursa ? Mentionez ca veniturile totale obtinute , inclusiv cele din pilon 2, depasesc 60 salarii minime pe economie si deci cota de 10% la CASS din declaratie ar depasi 24.300 lei daca as trece si sumele din pilon 2. Multumesc anticipat pentru raspuns ,
Nu includeți în Declarația Unică sumele încasate din Pilonul II.
CASS din Declarația Unică se calculează doar la veniturile din PFA.
Nu veți depăși artificial plafonul de 24.300 lei prin includerea pensiei din Pilon II.
CASS din Declarația Unică se calculează doar la veniturile din PFA.
Nu veți depăși artificial plafonul de 24.300 lei prin includerea pensiei din Pilon II.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”