completare declaratia 060
completare declaratia 060
EROARE - Sectiunea IV.Reprezentare - nu ati completat toate campurile obligatorii (ne/data act,den,judet,localitate,strada) !
am completat - bifat- reprezentant legal
nr act - data- despre ce act e vorba?
iar adresa - este vorba de adresa sediului social ?
cineva care a depus ma poate ajuta? multumesc
am completat - bifat- reprezentant legal
nr act - data- despre ce act e vorba?
iar adresa - este vorba de adresa sediului social ?
cineva care a depus ma poate ajuta? multumesc
-
nastasea781
Re: completare declaratia 060
Buna ziua.
Eu am depus azi, am scos bifa de la cap IV, nu am trecut nimic. Validata fara erori!
Daca totusi doriti / trebuie sa treceti acele informatii atunci tb trecut nr actului prin care s-a facut reprezentarea si adresa este a reprezentantului.
Daca puneti imputernicit atunci e numarul de imputernicire si adresa imputernicitului.
Eu am depus azi, am scos bifa de la cap IV, nu am trecut nimic. Validata fara erori!
Daca totusi doriti / trebuie sa treceti acele informatii atunci tb trecut nr actului prin care s-a facut reprezentarea si adresa este a reprezentantului.
Daca puneti imputernicit atunci e numarul de imputernicire si adresa imputernicitului.
Cum se transmite D 060. Prin eguvernare nu a mers.
@vasilou - este cnp si datele (adresa, nume, etc) reprezentantului legal- presedinte, director, administrator.... cel care reprezinta firma.
@dinam507- am depus prin e-guvernare, semnata digital de cel care are semnatura de reprezentare ANAF. am recipisa.
Dar nu am primit, nici pe e-mail, nici prin mesaje in SPV (inafara recipisei cu "valid"), nici
Macar un raspuns.
@dinam507- am depus prin e-guvernare, semnata digital de cel care are semnatura de reprezentare ANAF. am recipisa.
Dar nu am primit, nici pe e-mail, nici prin mesaje in SPV (inafara recipisei cu "valid"), nici
Macar un raspuns.
@stroescua-am completat datele reprezentantului legal, am depus cam de 5 zile- valid
nu am primit nimic , am inteles ca o sa apara in spv.
asteptam
nu am primit nimic , am inteles ca o sa apara in spv.
asteptam
-
gheorghei642
Verificati si site-ul mfinante.gov.ro >>> rubrica informatii fiscale si bilanturi si faceti selecţie după nume și județ.
Nu apare nimic in SPV. Certificatul se ridica de la ANAF.
Dati telefon la ANAF de care apartineti si cereti cu cine se ocupa de declaratii si coduri fiscale.
Cam in 2 zile se elibereaza codul fiscal pe punct de lucru dupa depunere 060.
Trebuie sa-l ridice personal administratorul, semneaza de primire.
LA 060 IMI DA EROARE LA CAP.III , NU AM CIF PUNCT DE LUCRU , CA DE ACEEA FAC DECLARATIA
Ai grija ce selectezi! Trebuie sa fie inregistrare, nu mentiuni. Selecteaza:
I. FELUL DECLARATIEI
1. DECLARAŢIE DE ÎNREGISTRARE FISCALĂ - DI
I. FELUL DECLARATIEI
1. DECLARAŢIE DE ÎNREGISTRARE FISCALĂ - DI
Buna seara!
La validarea d060 imi da aceasta eroare desi am completat datele:
EROARE - Sectiunea IV.Reprezentare - nu ati completat toate campurile obligatorii (ne/data act,den,judet,localitate,strada) !
Am bifat " reprezentant fiscal" .Nu am completat Nr act si Data pentru ca nu stiu la ce nr face referire, in rest am completat cu toate datele din Ci al reprezentantului legal.
Ma puteti ajuta cu un sfat? unde gresesc?
Multumesc!
La validarea d060 imi da aceasta eroare desi am completat datele:
Am bifat " reprezentant fiscal" .Nu am completat Nr act si Data pentru ca nu stiu la ce nr face referire, in rest am completat cu toate datele din Ci al reprezentantului legal.
Ma puteti ajuta cu un sfat? unde gresesc?
Multumesc!
Nu completa nimic la IV REPREZENTARE PRIN IMPUTERNICIT/ REPREZENTANT LEGAL
Am incercat si varianta sa nu completez nimic si pe langa eroarea de mai sus a mai aparut una:
EROARE - Sectiunea IV.Reprezentare - cod Judet/ Localitate/ Strada completare incorecta !
((((((((((((9
EROARE - Sectiunea IV.Reprezentare - cod Judet/ Localitate/ Strada completare incorecta !