Cum se scade soldul manual

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
constantini110

Cum se scade soldul manual

#1 Mesaj de constantini110 »

Bună ziua,mă puteți ajuta și pe mine va rog cu o informație ,eu vând prin casă de marcat și soldul tot creste,cum pot să scad și eu din sold.
Va mulțumesc

paturcai

Re: Cum se scade soldul manual

#2 Mesaj de paturcai »

Soldul creste in Registrul de casa?
Inseamna ca aveti acei bani
Daca nu-i aveti inseamna ca s-au depus la Banca.
Ca sa scada, va duceti cu incasarile si le depuneti la Banca.
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!

petricer

#3 Mesaj de petricer »

Daca banii nu ii aveti efectiv in casa atunci fie diferenta a fost luata de administrator si o treceti pe avansuri....cont 542 fie asa cum spune colegul au fost depusi la banca si veti regasi tranzactia in extrasul de cont de la banca.

paturcai

#4 Mesaj de paturcai »

Cred ca mai repede intrebarea era cu tâlc: cum sa scap de acei bani care s-au cheltuit/luat de catre administrator.
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!

petricer

#5 Mesaj de petricer »

Nu ai cum decat daca ii treci prin intermediul dividendelor. La fel am patit si eu in anul 2025 si am reusit sa il aduc pe administrator la zi ca avea o gramada de bani luati si la care nu avea nici o justificare (factura). Atentia ca asta implica plata impozit dividende si distribuirea sumelor respective se poate face doar la aprobarea situatiilor financiare sau sa faci situatii financiare interimare.

Scrie răspuns