eroare resetare licenta
-
deaconum989
eroare resetare licenta
Avem achizitionate 2 licenta de saga pentru 2 user-i pe o masina virtuala. De joi am avut probleme cu Adobe eroare lipsa un dll, din ce am investigat pare incompatibilitate cu Windows 7. Am instalat Win 10 si am mutat aplicatia.
Am resetat cele 2 licente, mesajul aparut este mai avem disponibila 1 licenta la ambele licente, am resetat si dupa accesarea aplicatiei am primit mesaj ca un user nu mai are drept de acces. Am trimis mail la office de unde am primit raspunsuri contradictorii , ba ca avem ba ca nu avem dreptul si am primit o proforma pe mail pentru plata unei licente. Dupa insistente mi s-a spus ca am resetat licentele pe 30.09 si azi si am depasit numarul de resetari. Daca erau permise 2 resetari de ce nu merge? S-a mai intalnit cineva cu problema asta? Foarte neplacuta interactiunea cu asistenta clienti.
Am resetat cele 2 licente, mesajul aparut este mai avem disponibila 1 licenta la ambele licente, am resetat si dupa accesarea aplicatiei am primit mesaj ca un user nu mai are drept de acces. Am trimis mail la office de unde am primit raspunsuri contradictorii , ba ca avem ba ca nu avem dreptul si am primit o proforma pe mail pentru plata unei licente. Dupa insistente mi s-a spus ca am resetat licentele pe 30.09 si azi si am depasit numarul de resetari. Daca erau permise 2 resetari de ce nu merge? S-a mai intalnit cineva cu problema asta? Foarte neplacuta interactiunea cu asistenta clienti.
- balazse246
Re: eroare resetare licenta
Totusi de ce ai resetat licenta in loc sa le scrii din prima?
Din cate stiu eu, pe masina virtuala nu mai functioneaza licenta.
Din cate stiu eu, pe masina virtuala nu mai functioneaza licenta.
PS. Ajunge daca un lucru postezi intr-un singur loc si o singura data.3. Licența (plătită / contra cost)
...
3.1.4. Nu este permisă activarea licențelor pe mașini virtuale sau în sesiuni de tip remote desktop software, indiferent de protocolul folosit (de ex. RDP, ICA, VNC, dar fără a se limita la acestea).
-
deaconum989
Pai functioneaza si nu aveam motive sa banuiesc ca nu va merge, teoretic totul era conform dar se pare ca se schimba tinta in timpul mersului. Nu se poate lucra altfel intr-o firma, lucrul e organizat asa pentru toate aplicatiile si fiecare user are acces la documentele celorlalti. Am mai multi prieteni cu saga care functioneaza asa si totul merge foarte bine, nu inteleg de ce ar fi interzis. Si oricum nu mai puteam functiona asa fara sa putem face declaratiile.
- balazse246
Daca ai un server ii ok, doar cu masina virtuala ii problema.
Si acest lucru nu este ceva nou, modificarile au fost anuntate de ceva timp.
Si acest lucru nu este ceva nou, modificarile au fost anuntate de ceva timp.
-
deaconum989
Masina virtuala e inchiriata, nu avem server, avem si backup inclus si alte servicii. Dar interesant e ca persoana de la clienti nu a precizat acest lucru, singura lui problema era sa mai platim o factura de 600 de lei, nu a acuzat probleme de functionare. Deci daca platim e in regula. Ideea e ca nu mi se pare corect sa platesc daca nu am facut nimic gresit, am avut dreptul la 2 resetari, le-am facut, prima a functionat fara probleme, a doua nu. Nu stiu din ce cauza nu a functionat, dar cred ca putem fi creditati cu buna credinta nu sa fim acuzati ca vrem sa fraudam aplicatia.
- balazse246
Ai mentionat de la bun inceput ca lucrezi pe masina virtuala? La fel si cand ai primit raspunsul cu noua licenta?
De altfel, inteleg ca o data ai anulat licenta, dar de ce nu ai contactat la prima problema echipa Saga sau inaitne de a anula a doua oara?
Nu comentez politica echipei Saga, dar poate era mai bine sa ii intrebati de lucruri inainte de a actiona.
De altfel, inteleg ca o data ai anulat licenta, dar de ce nu ai contactat la prima problema echipa Saga sau inaitne de a anula a doua oara?
Nu comentez politica echipei Saga, dar poate era mai bine sa ii intrebati de lucruri inainte de a actiona.
-
deaconum989
Nu am mentionat la inceput, nu am stiut ca e relevant, am mentionat in cursul discutiei si mi s-a spus ca e nevoie de o licenta pentru fiecare user de masina virtuala, lucru pe care l-am facut. Din moment ce scrie cand vrei sa resetezi licenta ca ai dreptul sa o resetezi de 2 ori de ce i-as mai intreba? Aveti idee cu cine as putea sa vorbesc la saga, persoana de la serviciul clienti nu vrea sa escaladeze tichetul. Sunt surprinsa de atitudinea lor. Multumesc
- balazse246
Ii poti contacta pe e-mail sau chat, doar atat.
-
deaconum989
da, fara succes