Buna ziua,
Am urmatoarea situatie:
- in luna aprilie 2025 intra in firma o piesa auto pt vanzare si montaj pt un client.
- in luna februarie piesa se strica si clientul vine sa o schimbam in garantie
- am schimbat piesa si am primit factura cu minus de la furnizor pt piesa montata in aprilie 2025.
Cum inregistrez factura de retur? Piesa nu o am pe stoc, am scos-o cand am montat-o, in 2025.
Garantie pt piesa auto montata
- balazse246
Re: Garantie pt piesa auto montata
Ce ai facut cu piesa noua pe care l-ai montat in garantie? A ajuns cumva pe cheltuiala, nu-i asa?
Daca da, atunci cand primesti factura storno, atunci o inregistrezi pe nedefinit si treci contul de 6xx utilizat la trecere pe cheltuiala a celui care l-ai montat nou, astfel cheltuiala se anuleaza.
Daca da, atunci cand primesti factura storno, atunci o inregistrezi pe nedefinit si treci contul de 6xx utilizat la trecere pe cheltuiala a celui care l-ai montat nou, astfel cheltuiala se anuleaza.
Nu am trecut-o pe cheltuiala...deocamdata
m-am gandit sa o trec pe 371. Inca nu am scos-o din stoc...
Dar avand in vedere ca a trecut aproape un an , desi e aceeasi piesa, acelasi cod, pretul difera.
Deci sa trec pe cheltuiala?
Dar avand in vedere ca a trecut aproape un an , desi e aceeasi piesa, acelasi cod, pretul difera.
Deci sa trec pe cheltuiala?
- balazse246
Daca piesa il ai pe stoc, atunci factura storno consideri un retur de marfa si inregistrezi factura ca atare.