GENERARE SAGA-REGES

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
constantinl420

GENERARE SAGA-REGES

#1 Mesaj de constantinl420 »

Buna ziua,

In cazul in care exista doar 2 salariati in programul SAGA, e obligatoriu sa facem legatura Saga Reges?( s-a trecut la Saga de 3 ani dar se lucra in programul vechi de salarii iar istoricul acestor 2 angajati care au ramas nu este de la angajare in Saga)
Societatea urmeaza sa se lichideze si acesti doi salariati sunt singurii, nu se fac angajari.

E obligatoriu sa unim Saga cu Reges sau putem face modificari in Saga si apoi in Reges tinand cont ca sunt doar 2 salariati.

Multumesc frumos

tomac

Re: GENERARE SAGA-REGES

#2 Mesaj de tomac »

Nu este obligatoriu nici dacă ați avea 1000 de salariați. Programul vă oferă posibilitatea de a conecta contul REGES, dar nu vă obligă să-l conectați.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

buneas534

#3 Mesaj de buneas534 »

Buna ziua. Primesc o eroare la transmiterea reges online pentru urmatoarea situatie. Societatea a avut un angaja a carui contract de munca a incetat in anul 2023. Acest fost angajat se reangajeaza in anul 2026. Eu in ecranul salariati l-am adaugat intr-o pozitie noua si am completat datele referitoare la persoana si celelalte date referitoare la contractul de munca. Primesc o eroare ca" nu se poate adauga un salariat cu numele... si CNP... pentru ca exista un salariat cu acelasi CNP. Va rog sa imi dati o solutie cum trebuie procedat. Multumesc

vidrascua110

#4 Mesaj de vidrascua110 »

Buna ziua, este obligatorie unirea lui Saga cu Reges Online? Nu putem lucra in paralel chiar daca presupune mai multa munca? Daca se poate lucra in paralel de unde putem opera detasarile acum sa apara in D112 ,daca nu se mai poate din registrul salariatilor, pentru ca acum apare Reges online?

herganiec

#5 Mesaj de herganiec »

click dreapta pe acelasi buton :Reges online:
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”

popg891

#6 Mesaj de popg891 »

cum pot lista contractul de munca si decizia de incetare din Saga Web?

gheorghei642

#7 Mesaj de gheorghei642 »

Din Fisiere >>>> Salariati >>>>Clic dreapta pe REGES ONLINE

herganiec

#8 Mesaj de herganiec »

din web,nu
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”

enen990

#9 Mesaj de enen990 »

Buna,

Eu folosesc saga web. Doresc sa conectez saga web la reges online.
Cum se poate face asta?
Tutorialele sunt doar pentru saga desktop.

Nicoleta

balazse246

#10 Mesaj de balazse246 »

Momentan nu se poate.

statescuv

#11 Mesaj de statescuv »

buneas534 scrie: Joi Ian 08, 2026 8:46 pm Buna ziua. Primesc o eroare la transmiterea reges online pentru urmatoarea situatie. Societatea a avut un angaja a carui contract de munca a incetat in anul 2023. Acest fost angajat se reangajeaza in anul 2026. Eu in ecranul salariati l-am adaugat intr-o pozitie noua si am completat datele referitoare la persoana si celelalte date referitoare la contractul de munca. Primesc o eroare ca" nu se poate adauga un salariat cu numele... si CNP... pentru ca exista un salariat cu acelasi CNP. Va rog sa imi dati o solutie cum trebuie procedat. Multumesc
Ati aflat vreun raspuns? Ma confrunt cu aceeasi eroare. Multumesc.

stroer1948

#12 Mesaj de stroer1948 »

Si eu am aceeasi eroare (Nu se poate adăuga un salariat cu numele). Atunci cand ati facut conexiunea SAGA - REGES, ati importat si contractele inchise? Eu nu. Poate asta a fost o cauza.
Later edit: Am deconectat REGES-SAGA, am refacut conexiunea si de data asta am importat si contractele incetate si a functionat.

ionescuf791

#13 Mesaj de ionescuf791 »

BUNA ZIUA,
CUM GENEREZ UN CONTRACT DE MUNCA DIN SAGA DIN VERSIUNEA 3.0.602, NU MAI POT GENERA CONTRACTE, DECIZII,ADEVERINTE DE VECHIME, ACTE ADITIONALE ETC
.

ferenta192

#14 Mesaj de ferenta192 »

Click dreapta pe REGES ONLINE si apare meniul cu documentele respective!
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!

Scrie răspuns