Eroare la generare d700 in saga
-
cristeaa435
Eroare la generare d700 in saga
Dupa generarea d700 , in momentul deschiderii primesc mesaj de eroare din cauza nomenclatoarelor de judet
Nu mi s-a mai intamplat asa ceva. Am verificat setarile la adobe si anaf are permisiunile
Nu mi s-a mai intamplat asa ceva. Am verificat setarile la adobe si anaf are permisiunile
Re: Eroare la generare d700 in saga
da... se pare ca nu mai functioneaza
Se pare ca e de la portalul ANAF. Nici dukintegrator nu mai functioneaza. Portul 80 a fost inchis.
Daca se reconfigureaza dukintegrator cu https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/update5/versiuni.xml in loc de http://static.anaf.ro/static/10/Anaf/update5/versiuni.xml, tot nu se pot descarca noile actualizari.
Insa fisierele de validare jar, pot fi descarcate manual. (se foloseste port securizat)
Eu tot sper la o noua varianta de dukintegrator... una online.
Daca se reconfigureaza dukintegrator cu https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/update5/versiuni.xml in loc de http://static.anaf.ro/static/10/Anaf/update5/versiuni.xml, tot nu se pot descarca noile actualizari.
Insa fisierele de validare jar, pot fi descarcate manual. (se foloseste port securizat)
Eu tot sper la o noua varianta de dukintegrator... una online.
Buna ziua,
Aceeasi problema o intampin si eu. Cum ati rezolvat?
Aceeasi problema o intampin si eu. Cum ati rezolvat?
S-a rezolvat de la ANAF.
Daca puteti accesa pagina https://webnom.anaf.ro/Nomenclatoare/api/judete/ in browser, trebuie sa mearga si din pdf.
Eventual in aplicatia Acrobat la Preferences > Trust Manager > Change Settings.. (Internet Acces from PDF)> stergeti site-ul anaf.ro si apoi la deschiderea D700 apasati Allow din nou.
Daca puteti accesa pagina https://webnom.anaf.ro/Nomenclatoare/api/judete/ in browser, trebuie sa mearga si din pdf.
Eventual in aplicatia Acrobat la Preferences > Trust Manager > Change Settings.. (Internet Acces from PDF)> stergeti site-ul anaf.ro si apoi la deschiderea D700 apasati Allow din nou.
-
buldanc431
Buna ziua !
Depun D700 pt iesirea unei asoc de proprietari de la imp profit, pt modificare vector si am urmatorul mesaj care nu stiu sa-l descifrez. Ma puteti ajuta , va rog ?
"Au fost identificate următoarele ERORI:
"E: validari globale
eroare regula: R133: Bifa_1c13=1 daca:
felD=2 si d_modif_C1=0 si d_dizolv_C1=0 si Per_1c13=02,04,05 si (Data_1c11#null sau Data_1c12#null) -
-Luare in evidenta/scoatere din evidenta pentru perioada T/A/A plati
sau
felD=2 si d_modif_C1=1 si d_dizolv_C1=0 si Per_1c13=02,04,05 si Data_1c12= Data_1c11-1zi -
Modificare perioada fiscala T/A/A plati
sau
felD=2 si d_modif_C1=0 si d_dizolv_C1=1 si Per_1c13=09 si (Data_1c11#null sau Data_1c12#null
Depun D700 pt iesirea unei asoc de proprietari de la imp profit, pt modificare vector si am urmatorul mesaj care nu stiu sa-l descifrez. Ma puteti ajuta , va rog ?
"Au fost identificate următoarele ERORI:
"E: validari globale
eroare regula: R133: Bifa_1c13=1 daca:
felD=2 si d_modif_C1=0 si d_dizolv_C1=0 si Per_1c13=02,04,05 si (Data_1c11#null sau Data_1c12#null) -
-Luare in evidenta/scoatere din evidenta pentru perioada T/A/A plati
sau
felD=2 si d_modif_C1=1 si d_dizolv_C1=0 si Per_1c13=02,04,05 si Data_1c12= Data_1c11-1zi -
Modificare perioada fiscala T/A/A plati
sau
felD=2 si d_modif_C1=0 si d_dizolv_C1=1 si Per_1c13=09 si (Data_1c11#null sau Data_1c12#null
Buna ziua,
Am depus D700 pentru a trece cu TVA la incasare si am primit urmatorul mesaj: eroare regula: R59:CifAf2_1b#null daca CifAf1_1b=null altfel CifAf2_1b=null. Cine imi poate spune ce inseamna, ce am gresit? Eu am lasat cum a completat Saga.
Ma poate ajuta cineva cu completare d700 pentru a trece cu tva la incasare? Oricum am completat-o primesc acelasi mesaj....nu stiu ce nu fac bine.
Multumesc.
Am depus D700 pentru a trece cu TVA la incasare si am primit urmatorul mesaj: eroare regula: R59:CifAf2_1b#null daca CifAf1_1b=null altfel CifAf2_1b=null. Cine imi poate spune ce inseamna, ce am gresit? Eu am lasat cum a completat Saga.
Ma poate ajuta cineva cu completare d700 pentru a trece cu tva la incasare? Oricum am completat-o primesc acelasi mesaj....nu stiu ce nu fac bine.
Multumesc.
Buna ziua
primesc aceeasi eroare la depunerea D700.
E: validari globale
eroare regula: R59: CifAf2_1b #null daca CifAf1_1b=null altfel CifAf2_1b=null
primesc aceeasi eroare la depunerea D700.
E: validari globale
eroare regula: R59: CifAf2_1b #null daca CifAf1_1b=null altfel CifAf2_1b=null
-
sandrui116
eu primesc: eroare regula: R59: CifAf2_1b #null daca CifAf1_1b=null altfel CifAf2_1b=null
si nu inteleg ce ar trebui facut
are idee cineva?
Multumesc
si nu inteleg ce ar trebui facut
are idee cineva?
Multumesc
la fel primesc si eu (inregistrare contributii salariale). Am facut actualizare, dar am aceeasi eroare " R59: CifAf2_1b #null daca CifAf1_1b=null altfel CifAf2_1b=null "
-
enem195958
s-a actualizat D700 pe 11.03, noi avem in saga o versiune din februarie, asta tb sa fie cauza.Si eu am incercat cu dr autor si am aceeasi eroare fara sens(legat de cifra de afaceri..ceea ce nu e cazul) din pacate am incercat sa o descarc si sa o fac manual si are butoane nefunctionale..probbail mai tb sa asteptam un pic.
Eu am descarcat ultima versiune a D700 de pe anaf si am primit aceeasi eroare.
Aceiasi eroare si la mine !
Si eu primesc eroarea E: validari globale| eroare regula: R59: CifAf2_1b #null daca CifAf1_1b=null altfel CifAf2_1b=null
Am cautat si in fisierul structura_XML_D700_0126_110326.pdf de pe site-ul ANAF, scrie asa:
la pozitia 59: CifAf2_1b - 1.16 Cifra de afaceri din anul precedent - N(15) -> ERR daca CifAf2_1b=null si d_modif_B1=1.
la pozitia 58: d_modif_B1 = Modifica perioada fiscala N(1) -> ERR daca (Bifa_1b=1,2) si d_modif_B1=1
Eu nu modific perioada fiscala iar daca incerc sa completez cifra de afaceri din anul precedent, la validarea D700 primesc EROARE - Bifa_B1=0 si s-au completat campuri in sectiunea B.I ! si nu stiu ce anume trebuie sa bifez inainte, pentru ca nu ma incadrez la nimic din subsectiunea B1
Am cautat si in fisierul structura_XML_D700_0126_110326.pdf de pe site-ul ANAF, scrie asa:
la pozitia 59: CifAf2_1b - 1.16 Cifra de afaceri din anul precedent - N(15) -> ERR daca CifAf2_1b=null si d_modif_B1=1.
la pozitia 58: d_modif_B1 = Modifica perioada fiscala N(1) -> ERR daca (Bifa_1b=1,2) si d_modif_B1=1
Eu nu modific perioada fiscala iar daca incerc sa completez cifra de afaceri din anul precedent, la validarea D700 primesc EROARE - Bifa_B1=0 si s-au completat campuri in sectiunea B.I ! si nu stiu ce anume trebuie sa bifez inainte, pentru ca nu ma incadrez la nimic din subsectiunea B1
Aceeasi eroare o primesc si eu la formularul D700 pentru trecerea de la impozitul pe micro la profit. eroare regula: R59: CifAf2_1b #null daca CifAf1_1b=null altfel CifAf2_1b=null
A reusit cineva sa depuna?
A reusit cineva sa depuna?