Bonuri de consum
Bonuri de consum
La preluare factura din e-facturi (de exemplu o factura de piese de schimb)cand apas butonul,,bon de consum" nu regasesc bonul respectiv in meniul-operatii-bon de consum.Regasesc doar nota contabila in Operatii-Articole contabile, doar valoric, fara explicatii cum ar fi cantitate sau pret.Nici in meniul Operatii-Inchidere luna-inregistrare operatii aferente stocurilor, dupa validare , nu regasesc bonurile de consum.Asta se intampla doar la facturile preluate din e- facturi , la cele pe care le inregistrez manual nu se intampla asta. Trebuie o anumita setare?
Re: Bonuri de consum
Precis acele facturi, le-ai inregistrat pe "nedefinit" in loc sa utilizezi un anumit tip de articol.
Nu,
M-am dus corect si pe tip si pe gestiune-PIESE DE SCHIMB
M-am dus corect si pe tip si pe gestiune-PIESE DE SCHIMB
Verifica sa vezi daca ai si codul aferent acelui articol : eu intru pe articol si selectez si codul, programul nu il ia, chiar daca mai am achizitii de la acelasi furnizor cu aceleasi produse.
Buna ziua,
Corect ! Nu erau codurile aferente articolului respectiv.
Multumesc!O zi buna tuturor!
Corect ! Nu erau codurile aferente articolului respectiv.
Multumesc!O zi buna tuturor!
-
roxvoinea49
Buna Ziua!
Cand generez BC pentru consumabile, unele produse sunt luate la pretul cu TVA, desi receptia se face la pret unitar fara TVA. Cum pot remedia problema?
Cand generez BC pentru consumabile, unele produse sunt luate la pretul cu TVA, desi receptia se face la pret unitar fara TVA. Cum pot remedia problema?
- balazse246
Cum adica "sunt luate la pretul cu TVA"?
La receptie iti apare pret de "100", iar cand faci bonul de consum iti apare "121"?
Daca mergi la "fise articole", alegi articolul si apesi pe ">>" astfel vezi pretul unitar, ce iti apare?
Nu cumva s-a gresit la introducerea receptiei?
Esti inregistrat in scopuri de TVA?
La receptie iti apare pret de "100", iar cand faci bonul de consum iti apare "121"?
Daca mergi la "fise articole", alegi articolul si apesi pe ">>" astfel vezi pretul unitar, ce iti apare?
Nu cumva s-a gresit la introducerea receptiei?
Esti inregistrat in scopuri de TVA?