Bună ziua,
Vă rog frumos să mă ajutați cu o clarificare referitoare la portalul SPV.
Am observat că, pentru alți utilizatori autentificați cu certificat digital, în meniul principal apar opțiuni suplimentare, precum „Instrumente specifice” și alte secțiuni care, în cazul meu, nu sunt vizibile.
După autentificarea cu certificatul digital al administratorului, aceste opțiuni nu apar deloc în meniu, iar din acest motiv nu pot accesa informațiile și funcționalitățile respective.
Atașez și un fișier PDF în care se poate observa diferența dintre meniul afișat în contul meu SPV și meniul unei colege care are acces la opțiunea „Instrumente specifice”.
Mă puteți ajuta, vă rog, să înțeleg ce trebuie sa fac ca si administrator sa imi apara si mie in meniu aceasta sectiune.
Vă mulțumesc anticipat pentru ajutor și îndrumare!
Clarificare acces opțiuni SPV – „Instrumente specifice”
- balazse246
Re: Clarificare acces opțiuni SPV – „Instrumente specifice”
Din pacate nu ai atasat nimic.
Totusi, cand ai accesat SPV l-ai facut in ambele cazuri de pe acelasi calculator si browser?
Daca nu, pe calculatorul tau, incearca sa accesezi SPV prin Microsoft Edge sau Google Chrome.
Totusi, cand ai accesat SPV l-ai facut in ambele cazuri de pe acelasi calculator si browser?
Daca nu, pe calculatorul tau, incearca sa accesezi SPV prin Microsoft Edge sau Google Chrome.