bilant 31,12,2025

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
fusarue

bilant 31,12,2025

#1 Mesaj de fusarue »

Buna seara colegi
Vreau ajutorul vostru

Ce contine arhiva zip anul acesta?este necesar sa adaugam arhiva zip si prima pagina a pdf-ului?
Anul acesta ati mai luat parafa de la ceccar mi se pare complicat cu cea digitala din raport
Am incercat dar daca nu am arhiva zip ,nu am semnatura administrator si nu ma lasa sa semnez cu certificat si sa atasez parafa digitala,scrie formular validat dar validat necomform
Voi cum ati procedat la semnarea primei pagini bilant fara sa aveti zip atasat
multumesc anticipat!

paturcai

Re: bilant 31,12,2025

#2 Mesaj de paturcai »

Continut arhiva ZIP bilant:
- informatii de prezentat de catre microentitati / Note explicative daca firma este mare (cele 10 note)
- primaPagina scanata cu semnatura (prima pagina FARA SEMNATURA se face PDF, se semneaza si apoi se scaneaza; prima pagina nu trebuie sa aiba FORMULAR VALIDAT pe ea pentru ca este absurd)
- Raportul Administratorului (il face SAGA)
- Decizia asociatului Unic/AGA (o face SAGA C)
- Declaratie de asumare privind intocmirea bilantului de catre admnistrator.

Daca tineti neaparat ca PrimaPagina sa aiba FORMULAR VALIDAT, incarcati ORICE ARHIVA care are extensia ZIP si va functiona. Faceti in PDF primapagina cu FORMULAR VALIDAT, deblocati si inlocuiti arhiva cu arhiva pe care trebuie sa o trimiteti atasata la bilant.

Sa nu credeti ca PDF-ul cat este el de inteligent se duce in arhiva ZIP si vede continutul.
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!

Scrie răspuns