OP impozit salarii pentru punct de lucru

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
stanm711

OP impozit salarii pentru punct de lucru

#1 Mesaj de stanm711 »

Buna ziua! De curand am doua puncte de lucru. Am trimis banii si declaratia 112 insa banii s-au intors iar ANAF sediul mama imi trimite somatie. Desi programul este la zi cu actualizarile vad ca in momentul in care vreau sa generez OP pentru impozit salarii punct de lucru se duce tot la sediul central. Am inteles ca Saga trebuie sa-mi afiseze o linie separata pentru impozit salarii punct de lucru. Stie cineva de ce nu-mi apare ?

Va multumesc!

tomac

Re: OP impozit salarii pentru punct de lucru

#2 Mesaj de tomac »

Plata impozitului pe salarii aferent sediului secundar se face la Trezoreria unde este arondat codul fiscal principal - sediul social al firmei. Singura diferenta este ca la cod fiscal beneficiar se va trece CIF al punctului de lucru.
Doar pe WEB exista posibilitatea de a se genera separat OP pentru impozitul aferent sediului secundar.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

stanm711

Re: OP impozit salarii pentru punct de lucru

#3 Mesaj de stanm711 »

tomac scrie: Mar Iun 16, 2026 11:30 am Plata impozitului pe salarii aferent sediului secundar se face la Trezoreria unde este arondat codul fiscal principal - sediul social al firmei. Singura diferenta este ca la cod fiscal beneficiar se va trece CIF al punctului de lucru.
Doar pe WEB exista posibilitatea de a se genera separat OP pentru impozitul aferent sediului secundar.
Multumesc!

Scrie răspuns