ref import incasari emag

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
floreant

ref import incasari emag

#1 Mesaj de floreant »

Am actualizat programul azi si nu pot sa mai fac importul incasarilor emag. Primesc urmatorul mesj " function argument value ,type, or count invalid 11" si nu pot iesi din program
Astept un sfat daca se poate.
Multumesc frumos

gheorghei642

Re: ref import incasari emag

#2 Mesaj de gheorghei642 »

Daca eroarea este de data recenta la importul încasărilor eMAG si dacă eroarea a început să se manifeste brusc în ultimele zile, aceasta este o problemă generală confirmată în actualizările recente din august 2026 ale programului, cauzată de o nepotrivire de cod în funcția de import a încasărilor eMAG Marketplace.
Cum o rezolvați:
1. Forțați închiderea programului: Deoarece eroarea blochează interfața și nu vă lasă să ieșiți normal, apăsați tastele Ctrl + Shift + Esc (pentru a deschide Task Manager / Administrator de sarcini), selectați Saga C și apăsați End Task (Încheiere sarcină).
2.Intrați pe site-ul oficial Saga Software și descărcați versiunea completă a programului (kitul de instalare, nu doar actualizarea automată din aplicație). Instalați-o direct peste folderul actual (de regulă C:\SAGA C.3.0\).

stroer1948

#3 Mesaj de stroer1948 »

La mine nu a functionat cu reinstalarea kitului original. A reusit cineva ?

floreant

#4 Mesaj de floreant »

Stergeti din desfasuratorul cu incasari emag coloana "ORDER TYPE" si faceti importul.
Am scris la saga si ei au dat aceasta sugestie .

Scrie răspuns