Nu. Ar fi o forțare. Nu le amortizați la o adică, operați o suspendare a amortizării.
Iar cheltuiala cu contabilitatea, duse prin 471... la fel eu o văd eronată complet. Nu pricep chestia asta - să nu ai pierdere. Firmă nouă, cu unele costuri inerente, să nu aibă pierdere la finele anului, mai ales dacă nu apucă să aibă activitate.
Amortizarea cheltuielilor de constituire
Re: Amortizarea cheltuielilor de constituire
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Buna ziua! Va rog sa ma ajutati. Am factura de la consultant, reprezentand cheltuieli de constituire. Inregistrez factura 201=404, merg in ecranul imobilizari, pun durata de 60 luni, pun bifa la necorporale, completez conturile pentru amortizare si cand vreau sa salvez, imi cere cod de clasa. Cum sa rezolv?
Probabil in imobilizari ai completat gestiunea?!
-
Nu, nu a completat gestiunea. Am incercat chiar sa introduc manual, nu cu ajutorul acelui mesaj de la validarea facturi... Acelasi lucru imi cere: cod de clasa.
-
Nu, nu a completat gestiunea. Am incercat chiar sa introduc manual, nu cu ajutorul acelui mesaj de la validarea facturii... Acelasi lucru imi cere: cod de clasa.
Puneți bifă la necorporal!
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Am pus si bifa, am completat conturile de amortizare, nu am selectata gestiunea. Probabil e o eroare temporara de soft.
-
Acum am observat. Inlista derulanta cu cod de clasa, chelt de constituire au cod 9.9.1.. Deci nu e eroare de sistem.