casare obiecte inventar

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
petrici

Re: casare obiecte inventar

#16 Mesaj de petrici »

Am gasit problema initiala, nu aveam creata gestiunea obiecte de inventar dupa care am urmat pasii pe care ati enumerat.
Multumesc frumos

herganiec

#17 Mesaj de herganiec »

:!: :wink: bravo.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

gherghescua

#18 Mesaj de gherghescua »

Buna ziua. Cand am preluat balanta in 01.01.2013 am introdus obiectele de inventar cu analitice (cum apareau deflcate in balanta) in Administrare->Configurare societati->Preluare stocuri initiale.
Acum as vrea sa scot din gestiune din ele. Daca fac articol contabil 603=303, nu pot selecta analiticul(de fapt nu e analitic, e cod de produs) si nu il pot scoate din gestiune. La gestiunea obiecte de inventar este bifat cantitativ-valorica.
Exista o alta varianta de a scoate aceste obiecte?

herganiec

#19 Mesaj de herganiec »

le dati in folosinta. Alte operatii cu stocuri->Dare in folos. de acolo se scad din gestiune.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

gherghescua

#20 Mesaj de gherghescua »

Problema e ca acolo nu vad obiectele de inventar respective, doar ce am introdus pe baza de facturi ulterior. Nu am inregistrat cum trebuie la preluare?

gherghescua

#21 Mesaj de gherghescua »

Am rezolvat. Adaug eu ce vreau sa scot din gestiune. Multumesc!!!!!
Ce bine ca exista oameni care iti mai deschid si ochii :D :D !!!

coatuc612

#22 Mesaj de coatuc612 »

Stie cineva daca pot scoate din Saga o lista cu toate obiectele de inventar in folosinta in care sa vad si numele salariatului la care a fost dat in folosinta?In situatii/obiecte de inventar imi apar pe gestiuni dar nu si numele salariatului.

Multumesc.

lunicm452

#23 Mesaj de lunicm452 »

Am si eu o problema legata de ob de inventar si v-as ruga, daca se poate, sa ma ajutati. Am deja 3 cazuri de fosti salariati care atunci cand au plecat nu au predat ob de inventar primite cu PVPP (echipamente de protectie, salopeta, bocanci). Le pot casa pur si simplu sau ce ar fi corect sa fac?
Multumesc anticipat!

herganiec

#24 Mesaj de herganiec »

pai daca le-ati dat in folosinta(sunt uzate) le puteti si casa. faceti un PV de propunere spre casare.

lunicm452

#25 Mesaj de lunicm452 »

Nelamurirea mea este daca e ok sa le casez inainte de 1 an (sincer nici-o salopeta, bocanc nu tine 1 an, dar as vrea sa casez in ideea sa se vada si de ce tot cumparam). In PV de propunere spre casare, scriu ca motivul pt care propun este ca au plecat fostii salariati cu ele?
Multumesc!

Scrie răspuns