@ferenta Ce vremuri. Nu am prins mult din ele, dar am prins. Căutam după un leu când calculam balanța de mă zăpăceam. Adunam liste de inventar și coloane de numere, fără calculator sau ulterior cu de ăla mare cu bandă. Acum nu mai adun două sume fără PC că e lenea mare și risc să mă încurc
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
tomac scrie:Căutam după un leu când calculam balanța de mă zăpăceam. Adunam liste de inventar și coloane de numere, fără calculator sau ulterior cu de ăla mare cu bandă. Acum nu mai adun două sume fără PC că e lenea mare și risc să mă încurc
Cand aveam de cautat leu era misto , sa vezi cand trebuia sa cauti 0,01 banuti ce frumos era ....in cateva zeci de pagini de balanta ca nu dadeau total rulaje debitoare sau creditoare !!
Salut.Cu noua actualizare"Declaratii ANAF"din 08.02.2016,a aparut o chestie ce reprezinta o imprimanta...pt.tiparire recipise.Am incercat sa ma folosesc si nu merge...Tot cu"R",tiparesc recipisele.E vreo "smecherie",adica niste pasi de facut...Am incercat cu un"clic",in patratica din stanga,unde este mentionata"Firma",dar tot nu am reusit...
Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...
balazse scrie:Cel mai bine iti creezi undeva un folder "declaratii" (sau declaratii 2016) unde iti salvezi declaratiile si setezi acel folder pentru extensie.
Asa am facut.In calculator in C am configrat folder DECLARATII 2016
In programul de declaratii ,la setari am setat C:\DECLARATII 2016
Unde gresesc ? Cand salvez declaratia sa zicem 112 sin Saga , nu o duce direct in Declaratii 2016,ci le duce tot in TEMP - D112
Nu am zis cu nici un cuvant ca sa setezi in program ca declaratiile sa fie generate intr-un al loc (ex: "declaratii"), ci generezi declaratia, si apesi pe "file" -> "save as.." si salvezi in locatia dorita (daca setez sa iti genereze acolo unde vrei sa si salvezi tot nu ai ajuns unde am mentionat mai sus).
De altfel, nu in programul declaratii se seteaza locul unde sa fie generat declaratia, ci in programul Saga, mai exact la "administrare" -> "intretinere bd" -> "general".