112
-
Re: 112
La cei cu Concediu medical spune:"eroare atribut D_23: atributul trebuie sa existe".
NU APARE IN D112 - D_23.
NU APARE IN D112 - D_23.
La sectiunea "A"
3-tip contract de munca= partial cu 4 ore
4- ore norma zilnica contract 8 ore
Si la "4" nu te lasa sa modifici cu timpul real de lucru. aka 4 ore sau 2 ore.
Calculul si sumele din stat sunt calculate corect, introduse corect in D112. dar rezultatul "erori"
Plus ca spuneau ca ANAF schimba in vectorul fiscal din proprie initiativa.
Cretini!
3-tip contract de munca= partial cu 4 ore
4- ore norma zilnica contract 8 ore
Si la "4" nu te lasa sa modifici cu timpul real de lucru. aka 4 ore sau 2 ore.
Calculul si sumele din stat sunt calculate corect, introduse corect in D112. dar rezultatul "erori"
Plus ca spuneau ca ANAF schimba in vectorul fiscal din proprie initiativa.
Cretini!
Am modificat RD11 si RD12. transmis si eroarea a ramas
Au fost identificate următoarele ERORI:
E: validari globale
Creanta 02. Contributia individula de asigurari sociale retinuta de la asigurati diferita de suma calculata
eroare regula: A21.2: (pt. codOblig=412) suma introdusa (1498) = suma calculata conform regulii (1948)
ATENŢIONĂRI:
A: validari globale
Creanta 07. Contributia de sanatate datorata de asigurati difera de suma calculata
atentionare regula: A21.7: (pt. codOblig=432) suma introdusa (600) = suma calculata conform regulii (780)
Trebuia sa o dau rectificativa, oare?
Creanta 02. Contributia individula de asigurari sociale retinuta de la asigurati diferita de suma calculata
eroare regula: A21.2: (pt. codOblig=412) suma introdusa (1498) = suma calculata conform regulii (1948)
ATENŢIONĂRI:
Creanta 07. Contributia de sanatate datorata de asigurati difera de suma calculata
atentionare regula: A21.7: (pt. codOblig=432) suma introdusa (600) = suma calculata conform regulii (780)
Buna ziua. Pentru contract de mandat in declaratia 112 nu se calculeaza Contributia asiguratorie pentru munca. trebuie modificat ceva in meniul Salariati pentru a fi corect? in prezent am urmatoarea eroare: * EROARE - Creanta 46 - Contributia asiguratorie pentru munca( 257) diferita de suma calculata ( 115 )!
Aceeasi eroare am si eu la 1 pensionar cu norma partiala. Nu stiu ce sa fac. Trimit rectificativa?stroescud scrie:Am modificat RD11 si RD12. transmis si eroarea a ramas
ATENŢIONĂRI:
Mi se ia in calcul declaratia daca are eroare? Stiam ca doar la atentionari e ok, la erori nu.
-
pentru balasm220
pentru contractele cu timp partial exceptate de la plata cas si cass la nivelul salariului minim ( in cazul tau pensionar) trebuie sa modifici manual in anexa salariati D112 la salariatul respectiv CAS si CASS la nivelul salariului de incadrare ...se va valida fara erori dar vei primi atentioanari pt salariatul respectiv...
pentru contractele cu timp partial exceptate de la plata cas si cass la nivelul salariului minim ( in cazul tau pensionar) trebuie sa modifici manual in anexa salariati D112 la salariatul respectiv CAS si CASS la nivelul salariului de incadrare ...se va valida fara erori dar vei primi atentioanari pt salariatul respectiv...