Autentificare certificat ANAF
Re: Autentificare certificat ANAF
Da, si mozila si am aceeasi eroare.
primesc urmatorul mesaj cind incerc sa ma loghez in SPV cu certificatul digital''Pagina nu funcționează
login.anaf.ro nu a trimis date.
ERR_EMPTY_RESPONSE''
Am vazut ca si altii au mai patit la fel......imi spuneti si mie cum ati rezolvat? Mentionez ca am WIN 10 si Bitdefender cu licenta
login.anaf.ro nu a trimis date.
ERR_EMPTY_RESPONSE''
Am vazut ca si altii au mai patit la fel......imi spuneti si mie cum ati rezolvat? Mentionez ca am WIN 10 si Bitdefender cu licenta
E de la antivirus.
-
deschide Bitdefender>securitate>online threat prevention>exceptii> adauga situl www.anaf.ro.
la mine a mers asa.
la mine a mers asa.
Si eu am intampinat aceasta problema ,dar cu Internet Explorer merge!!!
-
Buna ziua,
Am drept de utilizare SPV pentru doua coduri fiscale, p.j. Incerc sa accesez spv prin autentificare certificat, tokenul este introdus in calculator, certificatul este valabil, insa imi da urmatorul mesaj:
"Certificatul nu a fost prezentat. Va rugam sa va asigurati ca certificatul digital poate fi citit de pe token prin intermediul browser-ului si nici un alt program nu blocheaza acest acces". Nu stiu care ar putea fi problema. Va rog frumos, daca puteti sa ma ajutati in rezolvarea acestei probleme.
Va multumesc mult!
Am drept de utilizare SPV pentru doua coduri fiscale, p.j. Incerc sa accesez spv prin autentificare certificat, tokenul este introdus in calculator, certificatul este valabil, insa imi da urmatorul mesaj:
"Certificatul nu a fost prezentat. Va rugam sa va asigurati ca certificatul digital poate fi citit de pe token prin intermediul browser-ului si nici un alt program nu blocheaza acest acces". Nu stiu care ar putea fi problema. Va rog frumos, daca puteti sa ma ajutati in rezolvarea acestei probleme.
Va multumesc mult!
Acelasi mesaj primesc si eu ca si Mirescud168.
Am Bitdefender, dar si pana acum am avut si am putut accesa SPV.
Nu stiu cum sa rezolv problema.
Multumesc!
Am Bitdefender, dar si pana acum am avut si am putut accesa SPV.
Nu stiu cum sa rezolv problema.
Multumesc!
Inceracati Internet Explorer sau Google Chrome, daca nu functioneaza incercati sa suspendati temporar antivirusul si vedeti daca functioneaza sau nu.
-
Am rezolvat problema astfel: Antivirus bitdefender: Security->On-line threat prevention si aici debifata optiunea Encrypted web scan.
O zi buna!
O zi buna!
Buna ziua,
Cand intru pe anaf.ro nu pot da clic pe butonul "Autentificare certificat" (nu se face "mana"). Orice alt buton de pe pagina functioneaza. Am incercat cu patru browsere si este aceeasi problema.
Pe laptopul vechi mergea doar cu Opera de catva timp incoace.
Ma poate ajuta cineva, va rog?
Cand intru pe anaf.ro nu pot da clic pe butonul "Autentificare certificat" (nu se face "mana"). Orice alt buton de pe pagina functioneaza. Am incercat cu patru browsere si este aceeasi problema.
Pe laptopul vechi mergea doar cu Opera de catva timp incoace.
Ma poate ajuta cineva, va rog?
-

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Vă poate ajuta ANAF. Dar nu vrea se pare 

Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Va cred daca ziceti ca e de la ei. Dar mi se pare ciudat sa functioneze cu un browser si cu altul nu, in acelasi moment. Si asta s-a repetat de zeci de ori.
La mine pe Chrome se putea utiliza numai dacă intram pe mod incognito. La fel pe Edge. În Firefox nu am certificatul digital instalat și nici nu recomand pentru că riscul de a-l șterge este enorm pe acest browser mai ales dacă nu știi ce faci.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.