bilant 06.2020
Re: bilant 06.2020
Multumesc,"roncovf" si" stroescud",dar nu va obliga nimeni sa va "bagati in seama" daca nu aveti nimic de spus!
Eu zic ca nu ar strica sa avem putin respect si bun-simt cand dialogam!
da desigur,
dar cand semeni vant culegi furtuna!
dar cand semeni vant culegi furtuna!
Nu este o scuza pentru lipsa de bun-simt.
Pentru StanE706
Semnezi cu semnatura ta si atat.
Daca ai nevoie de versiunea tiparita, acolo poti semna olograf.
Acest lucru a reiesit si din postarile colegilor.
Semnezi cu semnatura ta si atat.
Daca ai nevoie de versiunea tiparita, acolo poti semna olograf.
Acest lucru a reiesit si din postarile colegilor.
-
Pentru StanE706: Semnatura electronica este opozabila administratorului conform imputernicirii ... Deci, cand pun semnatura electronica cu certificatul digital este ca si cum ar semna ,de fapt, administratorul. Deci, se respecta ordinul mentionat..
PS: Pe @roncovf il stiu ca e putin mai "veselos" asa dar la @stroescud, la venerabila lui varsta, nu ma asteptam sa-ti dea un astfel de raspuns
PS: Pe @roncovf il stiu ca e putin mai "veselos" asa dar la @stroescud, la venerabila lui varsta, nu ma asteptam sa-ti dea un astfel de raspuns

Maitre,tobosv790 scrie: ↑Lun Aug 10, 2020 5:48 pm Pentru StanE706: Semnatura electronica este opozabila administratorului conform imputernicirii ... Deci, cand pun semnatura electronica cu certificatul digital este ca si cum ar semna ,de fapt, administratorul. Deci, se respecta ordinul mentionat..
PS: Pe @roncovf il stiu ca e putin mai "veselos" asa dar la @stroescud, la venerabila lui varsta, nu ma asteptam sa-ti dea un astfel de raspuns![]()
viata mea a fost plina de suisuri si de coborasuri, de onoruri cat si de suturi in dos.
Le-am luat pe toate ca atare cu umor, cu asa e viata, fara a fi constipat.
Constipatia te face sa nu gusti onorurile iar la suturi in fund te blagosloveste cu hemoroizi, de care nu mai scapi toata viata.
As vrea sa mai traiesc - ceea ce va doresc si voua, sa fiu sanatos-ceea ce va doresc si voua, sa raman cu mintea intreaga-
ceea ce va doresc si voua si sa muncesc pana la 80 de ani-aici nu stiu ce sa va zic.
De ce?
Voi putea spune ca am trait si muncit, si iubit si.... junate de viata sub comunism si jumate din viata sub neocomunism,
si totul l-am tratat cu realism, cu dezinvoltura, ca am fost in fata sefilor, ca am fost in fata subalternilor, in fata prietenilor,
in fata dusmanilor, nu m-am constipat niciodata.
Asa ca stane706 nu ma lezeaza ca m-a facut nesimtit!
Sa aiba grija cu constipatia!
@stane706 : In procurile pe care administratorii mi le-au facut, de obicei notarul a scris asa : " ... pentru ca in numele meu si pentru societate sa ma reprezinte in relatia cu A.N.A.F., pentru intocmirea, semnarea si depunerea prin mijloace electronice de transmitere la distanta a declaratiilor fiscale prin serviciul "Depunere declaratii on-line" existent pe site-ul M.E.F. portalul AGENTIEI NATIONALE DE ADMINISTRARE FISCALA. Pentru aducerea la indeplinire a prezentului mandat, mandatarul meu ma va reprezenta la A.N.A.F. sau orice alt fumizor de servicii de certificare, va intocmi, va semna si depune prin mijloace electronice de transmitere la distanta, declaratiile fiscale prin serviciul "Depunere declaratii on-line" existent pe site-ul M.E.F. portalul AGENTIEI NATIONALE DE ADMINISTRARE FISCALA, va face cereri, va depune orice documente i se vor solicita, va semna in numele meu si pentru societate, in limitele prezentului mandat, oriunde va fi necesar, semnatura sa fiindu-mi opozabila" ... deci .. 

Pt."stroescuD': eu nu v-am facut nesimtit ,pt.ca nu-mi permit si nu-mi sta in caracter,dar interpretarea a luat-o razna! Va doresc sanatate!
Ok, hai să nu ne mai agităm. Subiect închis pentru că lucrurile o iau pe arătură 

Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.