Eroare E-factura trimisa
-
Re: Eroare E-factura trimisa
Buna ziua! Ma confrunt cu aceiasi problema. Factura emisa pe persoana juridica, incarcata cu index de incarcare, dar preluata pe identificator 00... necomunicata clientului. Am procedat cum ati spus mai sus (fara reactualizare program), adica am stornat-o si am incarcat-o, dar s-a transmis catre client pe codul sau fiscal, nu pe 000.... Cum procedez acum? Avem situatie cand pe acelasi client persoana juridica, la cateva zile diferite, o factura s-a transmis corect pe codul sau fiscal si o alta factura pe 000... Mentionez ca nu s-a facut reactualizare program in acest interval de timp. Multumesc anticipat pentru raspuns!
Eu am dat soluția, dar aparent oamenii nu vor să priceapă ce trebuie făcut.
Și dacă ați reface actualizarea există o soluție - să ștergeți codul fiscal al clientului, îi emiteți o factură de stornare. O validați și o trimiteți în e-factura, după îi puneți la loc codul fiscal în clienți și refaceți factura și o re-trimiteți.
Și dacă ați reface actualizarea există o soluție - să ștergeți codul fiscal al clientului, îi emiteți o factură de stornare. O validați și o trimiteți în e-factura, după îi puneți la loc codul fiscal în clienți și refaceți factura și o re-trimiteți.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Buna ziua!
Mai e o hiba. Solutia celor de la Saga nu presupune stornare...
Eu i-am contactat la a doua factura trimisa gresit, atunci m-am convins ca e o problema de sistem, si am primit urmatorul raspuns prin chat:
"Problema a fost remediata si puteti reactualiza programul. Retransmiteti factura doar daca aceasta a fost emisa unei persoane juridice. In cazul in care este vorba de o persoana fizica, nu trebuie sa faceti nimic."
P.S. Vorba cuiva de mai sus, imi e frica sa nu complic lucrurile si mai mult.
Mai e o hiba. Solutia celor de la Saga nu presupune stornare...
Eu i-am contactat la a doua factura trimisa gresit, atunci m-am convins ca e o problema de sistem, si am primit urmatorul raspuns prin chat:
"Problema a fost remediata si puteti reactualiza programul. Retransmiteti factura doar daca aceasta a fost emisa unei persoane juridice. In cazul in care este vorba de o persoana fizica, nu trebuie sa faceti nimic."
P.S. Vorba cuiva de mai sus, imi e frica sa nu complic lucrurile si mai mult.
-
Buna ziua.
Am intampinat aceeasi problema. Trebuie stornata factura fara cui, J (le stergeti de la client) , transmisa in Spv si alta refacuta cu Cui/J(adaugati iar). Eu asa am procedat si a mers.
Am intampinat aceeasi problema. Trebuie stornata factura fara cui, J (le stergeti de la client) , transmisa in Spv si alta refacuta cu Cui/J(adaugati iar). Eu asa am procedat si a mers.