SAF-T, D406
Re: SAF-T, D406
Buna ziua,
Am nevoie de ajutorul dvs in solutionarea unei erori, cand generez declaratia D406 pe luna mai, imi da eroarea de mai jos:
E: SourceDocuments (1) sectiune Payments (1) sectiune Payment (213) sectiune PaymentLine (1) sectiune TaxPointDate (1)
eroare atribut: : data calendaristica eronata (format: yyyy-mm-dd): '202-06-25'
Am cautat, dar nu reusesc sa identific de unde este.
Am nevoie de ajutorul dvs in solutionarea unei erori, cand generez declaratia D406 pe luna mai, imi da eroarea de mai jos:
E: SourceDocuments (1) sectiune Payments (1) sectiune Payment (213) sectiune PaymentLine (1) sectiune TaxPointDate (1)
eroare atribut: : data calendaristica eronata (format: yyyy-mm-dd): '202-06-25'
Am cautat, dar nu reusesc sa identific de unde este.
anul 202 ?
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
SAF-T, D406
Buna ziua, la verificarea cu DukIntegrator a D406, primesc urmatoarea eroare:
F: validari globale
eroare: Eroare fatala de parsare: 'org.xml.sax.SAXParseException; systemId: file:///D:/TEMP/s_situatie_r_71R14SRJG.FRX; lineNumber: 1; columnNumber: 1; Content is not allowed in prolog.'
Sunt in total 467 de alstfel de erori
1.
Erori la validare fisier: D:\TEMP\338C.txt
Erorile au fost scrise in fisierul: D:\TEMP\338C.txt.err.txt
eroare: Eroare fatala de parsare: 'org.xml.sax.SAXParseException; systemId: file:///D:/TEMP/338C.txt; lineNumber: 1; columnNumber: 1; Content is not allowed in prolog.'
eroare: Eroare fatala de parsare: 'org.xml.sax.SAXParseException; systemId: file:///D:/TEMP/338C.txt.err.txt; lineNumber: 1; columnNumber: 1; Content is not allowed in prolog.'
si asa mai departe.
Am facut ceva gresit?
eroare: Eroare fatala de parsare: 'org.xml.sax.SAXParseException; systemId: file:///D:/TEMP/s_situatie_r_71R14SRJG.FRX; lineNumber: 1; columnNumber: 1; Content is not allowed in prolog.'
Sunt in total 467 de alstfel de erori
1.
Erori la validare fisier: D:\TEMP\338C.txt
Erorile au fost scrise in fisierul: D:\TEMP\338C.txt.err.txt
eroare: Eroare fatala de parsare: 'org.xml.sax.SAXParseException; systemId: file:///D:/TEMP/338C.txt; lineNumber: 1; columnNumber: 1; Content is not allowed in prolog.'
eroare: Eroare fatala de parsare: 'org.xml.sax.SAXParseException; systemId: file:///D:/TEMP/338C.txt.err.txt; lineNumber: 1; columnNumber: 1; Content is not allowed in prolog.'
si asa mai departe.
Am facut ceva gresit?
-
gheorghei642
Incercati si/din:
Administrare- intretinere BD, Avansat.. ruleaza cele 2 optiuni.. apoi genereaza din nou declaratia..
Administrare- intretinere BD, Avansat.. ruleaza cele 2 optiuni.. apoi genereaza din nou declaratia..
Pai ce fisier incercati dvs. sa validati in DUKInterator? Reverificati sa fie .xml
Pentru gheorghei642:
Multumesc mult.
Multumesc mult.
-
gandilac182
Buna ziua!
La o firma platitoare de TVA lunar in iulie 2025 s-au creat analitice la contul 4091, unul dintre ele corespunde operatiunii din februarie 2025.
In aceasta situatie mai trebuie depusa D406 rectificativa incepand cu februarie pana in prezent sau nu?
La o firma platitoare de TVA lunar in iulie 2025 s-au creat analitice la contul 4091, unul dintre ele corespunde operatiunii din februarie 2025.
In aceasta situatie mai trebuie depusa D406 rectificativa incepand cu februarie pana in prezent sau nu?
-
gandilac182
@septimuv Multumesc pentru raspuns!
buna ziua , ma puteti ajuta cu eroarea atasata ?
MasterFiles (1) sectiune TaxTable (1) sectiune TaxTableEntry (3) sectiune TaxCodeDetails (1) sectiune TaxCode (1)
eroare atribut: : valoarea '301104' nu se afla in lista
SourceDocuments (1) sectiune SalesInvoices (1) sectiune Invoice (1) sectiune InvoiceLine (1) sectiune TaxInformation (1) sectiune TaxCode (1)
eroare atribut: : valoarea '310344' nu se afla in lista
multumesc !
MasterFiles (1) sectiune TaxTable (1) sectiune TaxTableEntry (3) sectiune TaxCodeDetails (1) sectiune TaxCode (1)
eroare atribut: : valoarea '301104' nu se afla in lista
SourceDocuments (1) sectiune SalesInvoices (1) sectiune Invoice (1) sectiune InvoiceLine (1) sectiune TaxInformation (1) sectiune TaxCode (1)
eroare atribut: : valoarea '310344' nu se afla in lista
multumesc !
Ati creat un furnizor fictiv?
- balazse246
Pentru alexed680
Deja s-a postat de cateva ori, actualizeaza DUKIntegrator si validatorul.
Deja s-a postat de cateva ori, actualizeaza DUKIntegrator si validatorul.
- balazse246
Pentru ciocanym
Eroarea vine de la codul de taxa, cel mai probabil de la o factura cu TVA de 11%.
Eroarea vine de la codul de taxa, cel mai probabil de la o factura cu TVA de 11%.
pentru declaratia saft t 406 pnetru 2025 imobilizari unde anume o regasim in program ?
pentru declaratia saft t 406 pentru 2025 imobilizari unde anume o regasim in program ?