pt balasze246
multumesc mult.
daca aleg 3xx, cum procedez, ca sunt in ceata densa.
sa creez cate un 3xx pt fiecare din cele 2 taxi si nu umblu la 6022 sau 6024 pt a avea o evidenta clara la diferentierea impunerii pe fiecare om
am creat gestiune combustibil pe fiecare masina, dar nu pot sa adaug 3022.04 sau alt 3022
trecere pe costuri a bonurilor de consum
-
- balazse246
Re: trecere pe costuri a bonurilor de consum
Hai sa clarificam putin lucrurile. De ce vrei sa ai evidenta seaparat pe analitic pentru fiecare masina? Cu ce te ajuta?
Daca vrei sa vezi ce fel de costuri ai avut atunci o gestiune pentru fiecare masine ajunge, deoarece ai o "situatie consumuri" unde poti vedea consumurile pe fiecare gestiune in parte.
Daca vrei sa vezi ce fel de costuri ai avut atunci o gestiune pentru fiecare masine ajunge, deoarece ai o "situatie consumuri" unde poti vedea consumurile pe fiecare gestiune in parte.
-
scuze balazs ca raspund asa tarziu.
ai putea sa ma consiliezi cu aceasta gestiune pe fiecare masina ?
raman dator !
multumesc mult !
ai putea sa ma consiliezi cu aceasta gestiune pe fiecare masina ?
raman dator !
multumesc mult !
nu ar fii mai simplu la fisier, grupe sa adaugati activități/centre profit... fiecare mașină cu nr ei... iar când operați intrari sau iesiri pentru masina respectivă.. o selectați acolo la operația in cauza?
veți putea lista orice situatie inclusiv balanta pe ce grupa(masina doriti)..
Am o firmă transport urban, cu 48de autobuze si asa lucrerza de 5 ani si sunt multumiti..
veți putea lista orice situatie inclusiv balanta pe ce grupa(masina doriti)..
Am o firmă transport urban, cu 48de autobuze si asa lucrerza de 5 ani si sunt multumiti..
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
- balazse246
Pentru dinicaa184
Pentru fiecare autoturism creezi o gestiune, iar intrare si descarcare faci tip "combusitibil" pe gestiunea dorita, iar daca doresti sa vezi consumurile pot fi vizualizate la "situatie consumuri".
O alta optiune este cel oferit de herganiec.
Pana la urma depinde de ce detalii ai nevoie.
Pentru fiecare autoturism creezi o gestiune, iar intrare si descarcare faci tip "combusitibil" pe gestiunea dorita, iar daca doresti sa vezi consumurile pot fi vizualizate la "situatie consumuri".
O alta optiune este cel oferit de herganiec.
Pana la urma depinde de ce detalii ai nevoie.
-
Modificarea datelor inregistrate "in spate" prin modificarea pe care am sugerat-o nu aduce nicio atingere bazei de date (inregistrarilor) existente.
Este adevarat ca daca se va lucra cu analitic la 6022, se va renunta la gestiune (se va alege nedefinit la introducerea bonului de combustibil)
Este corecta si obervatia potrivit careia pentru "nestocate" (cazul combustibilului de la pompa) se poate folosi un cont analitic la 604 (604.XX = 401.XXXX)
Este adevarat ca daca se va lucra cu analitic la 6022, se va renunta la gestiune (se va alege nedefinit la introducerea bonului de combustibil)
Este corecta si obervatia potrivit careia pentru "nestocate" (cazul combustibilului de la pompa) se poate folosi un cont analitic la 604 (604.XX = 401.XXXX)
-
multumesc mult colegilor ! am creat pt fiecare masina o gestiune, situatia consumului este excelenta pt ca apare pe fiecare in parte, cu totaluri valorice, e drept mai putin pe cantitatile de carburant. nu mai modific 6022 pe fiecare pt ca necesita timp, am situatia consumuri.