Diferentele sunt de sute de lei, chiar mii de lei la valori mari. E adevarat ca D394 se poate depune, cu atentionari, dar eu as vrea ca sa raportez in D394 sumele corecte, asa e normal.
Raspunsul SAGA a fost sec si de-a dreptul naucitor: Mesajele reperezinta atentionari, nu erori. Declaratia se valideaza.
Asta nu e in regula.
Eroare D394
-
teodorescui677
Re: Eroare D394
Buna ziua! am o achiziție de material lemnos "cherestea rășinoasă" este cu 9% tva. când vreau sa generez xml declarația apare " ptr produsele cu T tb completat codul corespunzător din panoul detalii" am făcut așa am dat codul 23 am dat salvare si nu îmi da voie sa generez, apărând același mesaj. va rog sa-mi spuneți ce trebuie sa fac sa pot genera declarația. multumesc!
Apasă „Actualizare date” înainte de generare.
-
farcasl529
Buna ziua. Am o achizitie de avans imobil cu taxare inversa si cand generez D394 am erori. La generarea informat XML, imi cere sa completez codul corespunzator in ecranul "Articole" panoul "Detalii", iar la generarea in format PDF "Pt.tip partener =2 se declara doar operatiunile L, LS, N". Va rog sa ma ajutati. Multumesc.
- balazse246
Dupa ce ai generat fisierul pdf completezi manual datele lipsa.