SOMAJ TEHNIC
Re: SOMAJ TEHNIC
Da - odată cu formularele noi, acestea nu pot fi generate automat, motiv pentru care ele au fost eliminate din program. În schimb se poate genera lista fără probleme.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Cererea și declarația le descărcați de pe aici.gov.ro
Da, am luat formularele de pe site-ul lor. Multumesc.
Am descarcat documentele de la ei , am facut completat totul ok , cu semnatura olografa , am trimis si am primit eroare la cerere. Or mai avea ceva de completat sau m-am grabit cu trimisul
Pentru IsacM
Si ce eroare ai primit? Nu cumva ai depasit limita de 5 MB la fisier?
Si ce eroare ai primit? Nu cumva ai depasit limita de 5 MB la fisier?
nua scris decat eroare , plus ca am salariati putini , luna rtrecuta greu dar am reusit sa le trimit
Mie mi-a dat eroare spunandu-mi ca nu corespunde cu CUI-ul din cerere pt. ca in antet, pe site, am scris CUI-ul cu RO si in cerere fara RO, dar am corectat si am retrimis, apoi am primit nr.inregistrare.
Oricum, luna trecuta pe vremea asta am primit deja banii, iar acum nu inca....
Oricum, luna trecuta pe vremea asta am primit deja banii, iar acum nu inca....
Buna ziua. Ma puteti ajuta va rog, ce inregistrari contabile se fac pt banii incasati de la ANOFM pt somajul tehnic? Multumesc frumos.
Le face programul, nu-ti bate capul, uita-te in NC de salarii si le vei vedea. Doar la incasarea prin banca e nevoie sa faci 5121 = 4382 iar la plata catre salariati 423 = 5121 (5311).
Asa este, apar in articole contabile. Multumesc frumos pt raspuns.
Am si eu o problema, am incasat somajul tehnic pentru luna aprilie si mai in iunie 2020, am incercat sa fac statul pe iunie sa vad daca imi apare si statul de somaj si nu-mi apare decit pentru mai 2020 nu si pentru aprilie 2020. Un salariat a fost in somaj tehnic toata luna aprilie si mai, iar unul a fost din 01.04.2020-14.05.2020, iar acesta a plecat in 18.05.2020, Acum cind generez statul de somaj in iunie , nu-mi apare decit un salariat?...pai cel care a plecat in 18.05.2020 nu mai apare in statul de somaj
In ceea ce priveste incasare pentru ambele luni in luna iunie:
Referitor la angajatul plecat:
-
Daca omiteti vreun salariat din cerere, nu aveti ce face. Nu se fac rectificative sau completari.
Am intrebat la AJOFM si asta e situatia.
Am intrebat la AJOFM si asta e situatia.
Buna seara. Ba da, se poate. Am depus pentru o firma o cerere pe o suma mai mica. Am facut pe pilot automat o cerere si am uitat ca dupa reactivare salariul era mai mic pentru ca am modificat si norma la jumatate pentru 3 dintre salariati. Cererea avea salariile noi nu pe cele de la momentul suspendarii. Am sunat la agentia de sector si i-am intrebat daca se mai poate face ceva. Mi-au dat posibilitatea sa incarc documente suplimentare in portal si mi-au zis sa fac cererea pentru diferenta si sa dau o nota explicativa.