contact asistenta
- balazse246
Re: contact asistenta
Vezi cele postate pe blog:
https://www.sagasoftware.ro/saf-t-sfaturi-practice/
https://www.sagasoftware.ro/saf-t-sfaturi-practice/
-
iftimei256
Buna ziua,
Am reinstalat windous pc, si nu mai am baza de date.
Cum o pot recupera? exista vre o optiune de descarcare de pe server?
Am reinstalat windous pc, si nu mai am baza de date.
Cum o pot recupera? exista vre o optiune de descarcare de pe server?
Pai o salvare pe stik nu ai facut inainte de instalare Windows?
daca nu ai ... poti să o iei de la început ca pt o firmă nouă..
daca nu ai ... poti să o iei de la început ca pt o firmă nouă..
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
-
iftimei256
evident ca daca intreb nu am facut, vad ca exista salvare pe server in data de 12.09.2025 ?de ce nu s-ar putea descarca ?
-
iftimei256
exista vre-un numar de contact la care pot suna?
e vorba de Saga web? ca nu ai precizat.. sau de Saga local de la tine din PC?
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
-
mihalceaa735
Bună ziua,
La generarea D406 se atașează fișierul de erori:
E: MasterFiles (1) sectiune TaxTable (1) sectiune TaxTableEntry (6) sectiune TaxCodeDetails (1) sectiune TaxCode (1)
eroare atribut: : valoarea '301104' nu se afla in lista
E: GeneralLedgerEntries (1) sectiune Journal (1) sectiune Transaction (19) sectiune TransactionLine (1) sectiune TaxInformation (1) sectiune TaxCode (1)
E: SourceDocuments (1) sectiune PurchaseInvoices (1) sectiune Invoice (1) sectiune InvoiceLine (1) sectiune TaxInformation (1) sectiune TaxCode (1)
E: SourceDocuments (1) sectiune PurchaseInvoices (1) sectiune Invoice (1) sectiune InvoiceDocumentTotals (1) sectiune TaxInformationTotals (1) sectiune TaxCode (1)
Este vorba despre o factură emisă de Orange, cu TVA 21%. Cum să procedez ?
Multumesc.
La generarea D406 se atașează fișierul de erori:
E: MasterFiles (1) sectiune TaxTable (1) sectiune TaxTableEntry (6) sectiune TaxCodeDetails (1) sectiune TaxCode (1)
E: GeneralLedgerEntries (1) sectiune Journal (1) sectiune Transaction (19) sectiune TransactionLine (1) sectiune TaxInformation (1) sectiune TaxCode (1)
E: SourceDocuments (1) sectiune PurchaseInvoices (1) sectiune Invoice (1) sectiune InvoiceLine (1) sectiune TaxInformation (1) sectiune TaxCode (1)
E: SourceDocuments (1) sectiune PurchaseInvoices (1) sectiune Invoice (1) sectiune InvoiceDocumentTotals (1) sectiune TaxInformationTotals (1) sectiune TaxCode (1)
Este vorba despre o factură emisă de Orange, cu TVA 21%. Cum să procedez ?
Multumesc.
-
moldovanc414
Buna ziua! am si eu nevoie de un numar de contact pentru echipa de suport tehnic ; nu mai pot deschide aplicatia saga; am incercat sa actualizez program, am primit eroare si mi s-a blocat programul
- balazse246
Pentru a contacta echipa Saga ai doua optiuni:
- chat, vezi aici: https://secure.livechatinc.com/customer/action/open_chat?license_id=18768180
- e-mail, adresa il regasesti aici: https://www.sagasoft.ro/contact.php
Totusi ce mesaj de eroare ai primit? Ai schimbat intre timp cumva calculatorul sau utilizatorul?
Ai licenta activa?
- chat, vezi aici: https://secure.livechatinc.com/customer/action/open_chat?license_id=18768180
- e-mail, adresa il regasesti aici: https://www.sagasoft.ro/contact.php
Totusi ce mesaj de eroare ai primit? Ai schimbat intre timp cumva calculatorul sau utilizatorul?
Ai licenta activa?
Buna seara!
Vreau sa devalidez luna Iulie 2025 dar nu se poate deoarece campul nu este activ?
Cum procedez?
Am mai devalidat pana acum si nu am avut probleme.De ce acum nu este activ acest camp?
Va rog un raspuns .
Vreau sa devalidez luna Iulie 2025 dar nu se poate deoarece campul nu este activ?
Cum procedez?
Am mai devalidat pana acum si nu am avut probleme.De ce acum nu este activ acest camp?
Va rog un raspuns .
- balazse246
Programul nu asa functioneaza ca selectez o luna si incep sa devalidez inchiderea lunii respective.
Cel mai probabil luna august este inchisa sau o parte, ca urmare, o data mergi la "operatii" -> "inchidere de luna" si vezi ce este afisat si incepi sa devalidezi, pana cand ajungi la luna iulie 2025.
Totusi, inainte de a te apuca de devalidat, fa o salvare de baza de date.
Cel mai probabil luna august este inchisa sau o parte, ca urmare, o data mergi la "operatii" -> "inchidere de luna" si vezi ce este afisat si incepi sa devalidezi, pana cand ajungi la luna iulie 2025.
Totusi, inainte de a te apuca de devalidat, fa o salvare de baza de date.
-
dragomiri507
Buna ziua, va rog sa imi spuneti cum pot sa fac salariul pentru un angajat - pensionar , angajat cu timp partial 8ore pe saptamana.
multumesc
multumesc
- balazse246
Mergi la "salariati" adaugi acolo contractul, iar la "state salarii" adaugi luna.
-
vanceav315
nu pot sa validez inchderea lunii septembrie ,am inregistrat tot ,contul 121 ,totul este bine