despre analitice si notiuni de baza

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
rohozeanuc

Re: despre analitice si notiuni de baza

#46 Mesaj de rohozeanuc »

Ti-am dat si eu un mesaj privat pe tema asta, te rog sa-l citesti, poate te ajuta.

vaduvaa820

#47 Mesaj de vaduvaa820 »

consumabilele respective au avut ca valoare totala 200 lei, dar nu inteleg cu ce ajuta pretul lor?

vaduvaa820

#48 Mesaj de vaduvaa820 »

MULTUMESC rohozeanuc si balazse pentru raspunsuri la obiect si de mare ajutor. Gata m-am lamurit ce este de facut, am primit cea mai buna solutie....

PS: Sper sa ma fac si eu mare si sa stiu legile la fel de bine ca voi!!!!Multumesc din suflet!

ferenta

#49 Mesaj de ferenta »

Spune-ne şi nouă atunci, care este cea mai bună soluţie pe care ai primit-o? :)
De ce să nu ajuţi şi pe alţii?
Ultima oară modificat Joi Ian 08, 2015 2:01 pm de către ferenta, modificat 1 dată în total.
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!

tomac

#50 Mesaj de tomac »

@vaduvaa820
Dacă citești ceea ce ți-am indicat, te faci mare mai repede :)
Eu nu sunt de acord cu răspunsurile mură-n gură către persoane ce vor să învețe. Așa sunt eu, mai ciudat. Eu mă aștept ca cineva care vrea să învețe să fie în stare să aibă o părere proprie și să fie în stare să și-o susțină. Ceea ce înveți așa, printr-o dezbatere de idei nu uiți ușor și te ajută să înveți folosind argumente logice.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

septimiuv

#51 Mesaj de septimiuv »

ce e aia logica? :shock:

vaduvaa820

#52 Mesaj de vaduvaa820 »

dragii mei eu am o parere proprie,aveam nevoie doar de putin ajutor adica sa mi se ofere cateva solutii si eu alegeam ce era mai bine pentru mine. pentru consumabile am primit ca solutii borderoul de achizitii la care balazse mi-a spus ca nu se poate pentru consumabilele mele folosite intr-o vulcanizare,mi s-a mai spus contract de vanzare- cumparare ceea ce nu ma incanta deloc sa fac si nu mi se parea cea mai buna alegere si rohozeanuc mi-a dat cea mai buna idee cu care sunt de acord total si am inceput sa ma documentez si anume contract de donatie de la persoana fizica spre firma.....iar la utilaje ma gandeam sa fac contract de comodat ceea ce mi-a sugerat si rohozeanuc si asa voi face.sper sa ajut si pe altii cu aceste informatii, daca are nevoie cineva sa faca asta sa imi dea mesaj pentru ca daca voi reusi sa fac acest contract de donatie voi spune si altora cum se face.

Sa aveti o zi buna!

vaduvaa820

#53 Mesaj de vaduvaa820 »

tomac mi-ai dat raspunsuri incerte inainte sa aflii ca sunt incepatoare si vreau sa invat,asta nu e o scuza ca nu raspunzi la subiect.haideti sa incetam discutia pe acest subiect ca numai are rost, eu nu intru aici sa ma cert cu nimeni si nici sa ma contrazic....multumesc pt timpul pierdut si gata!nu o sa mai raspund daca continuati cu discutii dastea pe langa subiect!

tomac

#54 Mesaj de tomac »

Așa sunt eu. Dau numai răspunsuri incerte. Și nu mi-am dat seama că ești începătoare chiar de la primul mesaj în care ai scris
Sunt o contabila incepatoare, adica am terminat facultatea dar nu prea stiu practica....
mi-am dat seama abia după ce ți-am dat un răspuns sau două, nu mai țin minte.
Dacă asta ai înțeles tu din ceea ce am răspuns eu...mă rog. O să mă țin de-o parte pe viitor și să nu mai dau răspunsuri incerte ca de obicei :mrgreen: . Altfel risc să fiu acuzat de tot felul de minuni :D că s-a mai întâmplat.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

ferenta

#55 Mesaj de ferenta »

Se ştie că s-a mai întâmplat... :) Dar pentru asta să fii tu sănătos şi nu cumva să-ţi chiar treacă prin cap să ne laşi baltă, doar pentru motivul că dai răspunsuri "incerte" :P !Eventual pentru vreun alt motiv, dar oricum nu scapi de noi, că te găsim şi în gaură de şarpe! :)
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!

eugen01

#56 Mesaj de eugen01 »

...
Ultima oară modificat Vin Ian 09, 2015 8:47 am de către eugen01, modificat 1 dată în total.

balazse

#57 Mesaj de balazse »

Penttru VaduvaA820
Pentru suma de 200 lei, nu merita atata ..., mai bine ai fi marit valoarea unui/unor obiect/e de inventar si gata. :wink:

vaduvaa820

#58 Mesaj de vaduvaa820 »

cum adica sa maresc valoarea unui obiect de inventar?

rohozeanuc

#59 Mesaj de rohozeanuc »

@balazse
Problema ei nu era valoarea consumabilelor respective ci faptul ca nu are nici un fel de intrare pentru acele bunuri pe care le foloseste. Iar in cazul unui control de la antifrauda nu are nici un document cu care sa justifice de unde are acele bunuri.

balazse

#60 Mesaj de balazse »

Pentru RohozeanuC
Dupa parerea mea personal la o vulcanizare exista un rulaj de consumabile, nu stiu daca s-ar fi observat materialul in plus, dar nu zic ca nu ai dreptate.

Scrie răspuns