Declaratia 394

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
gramac921

Re: Declaratia 394

#46 Mesaj de gramac921 »

Fa actualizarea azi ...e o versiune din 11.07.2016

gramac921

#47 Mesaj de gramac921 »

Un articol bun despre balaria asta de 394 !

http://www.profit.ro/must-read/se-aprop ... e-15522464

eu zic ca in primul rand nici aia din ANAF nu stiu exact ce vor de la noi in aceasta declaratie !!
Asa ca intai sa-si lamureasca ei problemele cu ce au in cap si apoi sa vina catre contribuabili cu tot felul de OZN-uri !!

De altfel daca alte tari din UE au adoptat un model de declarare pe jurnale ( cumparari - vanzari ) si e functional ....nu vad de ce iara trebuie sa inventam apa calda sau mersul pe jos !

Aaa..ba da stiu ...de aia ca noi suntem cei mai frumosi si mai destepti dintre traci ! ( cum zis-a Herodot) :lol:

costanc757

#48 Mesaj de costanc757 »

Exact ce spuneam intr-o postare anterioara , de ce sa fie simplu ...lor, le place sa fie complicat ... :)

danilevicis

#49 Mesaj de danilevicis »

Pentru cine vrea: :roll:
STIMATI CONTRIBUABILI

Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Iasi organizeaza in data de 20 iulie 2016, ora 9, o intalnire cu contribuabilii, pentru a le aduce la cunostinta urmatoarele teme:

1. Formularul 394 "Declaratie informativa privind livrarile/prestarile si achizitiile efectuate pe teritoriul national de persoanele inregistrate in scopuri de TVA":
- Reglementari valabile de la 1 iulie 2016 privind intocmirea si depunerea declaratiei 394
- Aspecte particulare legate de completarea noului formular 394 "Declaratie informativa privind livrarile/prestarile si achizitiile efectuate pe teritoriul national de persoanele inregistrate in scopuri de TVA"

2. Modificari recente ale legislatiei fiscale.

Intalnirea va avea loc la sediul institutiei din municipiul Iasi, Str. Anastasie Panu nr.26, in sala de sedinte de la etajul I.

Participarea la eveniment se va realiza in limita locurilor disponibile (maxim 70 de locuri) si in ordinea inscrierii. Pentru inscriere va rugam sa transmiteti datele dvs. de identificare (nume, societate, asociatie, telefon, e-mail, fax etc.) la adresele de e-mail: [email protected] sau [email protected].

Contribuabilii interesati vor putea formula solicitari cu privire la diverse problematici in legatura cu temele puse in discutie pana luni, 18 iulie a.c., inclusiv, pe adresele de e-mail de mai sus, cu mentiunea "solicitari intalnire contribuabili iulie 2016".

Organizatori:

Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Iasi
Director general: Doina NAUM

Activitatea de Colectare
Director executiv: Tinca IGNAT

Serviciul asistenta contribuabili
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic

tobosv790

#50 Mesaj de tobosv790 »

@gramac921 ce treaba are Herodot si tracii cu aceasta PROSTIE de 394? Mortii cu mortii, viii cu viii!

tobosv790

#51 Mesaj de tobosv790 »

Era o vorba: Ce ar fi daca astazi la ora 15 toata lumea ar merge la toaleta si ar face treaba mare?
Raspuns: Ar fi "cac***a lumii"! Deci ce ar fi daca , toata lumea NU ar depune noul 394????

danilevicis

#52 Mesaj de danilevicis »

STIMATI CONTRIBUABILI

Referitor la anuntul din data de 12.07.2016 privind organizarea la sediul Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Iasi in data de 20 iulie 2016, ora 9, a unei intalniri cu contribuabilii, cu tema "Formularul 394 Declaratie informativa privind livrarile/prestarile si achizitiile efectuate pe teritoriul national de persoanele inregistrate in scopuri de TVA", va facem cunoscut faptul ca in urma confirmarilor primite, numarul de locuri al salii a fost ocupat astfel incat va anuntam ca, in perioada urmatoare, vom organiza si alte intalniri pe aceeasi tema.

Totodata, va multumim pentru interesul manifestat si va comunicam ca vom veni in sprijinul dumneavoastra cu un material informativ care sa cuprinda toate reglementarile legate de completarea noului formular.

Organizatori:

Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Iasi
Director general: Doina NAUM
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic

Scrie răspuns