contact asistenta
- balazse246
Re: contact asistenta
Si care ii problema? Primesti un mesaj de eroare?
Ai incercat sa actualizezi programul, chiar daca ai ultima versiune si sa incerci din nou?
De altfel, ce inseamna pentru tine "am inregistrat tot ,contul 121"? Adica ai validat toate optiunile, doar cea de luna nu functioneaza?
Ai incercat sa actualizezi programul, chiar daca ai ultima versiune si sa incerci din nou?
De altfel, ce inseamna pentru tine "am inregistrat tot ,contul 121"? Adica ai validat toate optiunile, doar cea de luna nu functioneaza?
BUNA ZIUA!
CARE ESTE SERVICIUL DE SUPORT SAGA PRIN CHAT?
CARE ESTE SERVICIUL DE SUPORT SAGA PRIN CHAT?
- balazse246
Pentru sinescuc
Ce ar fi sa nu urlii la noi (asta inseamna sa scrii integral cu majuscule)?
Mergi pe pagina principala, te autentifici si acolo iti va aparea in partea dreapta optiunea pentru chat.
O alta optiune este:
https://secure.livechatinc.com/customer/action/open_chat?license_id=18768180
Ce ar fi sa nu urlii la noi (asta inseamna sa scrii integral cu majuscule)?
Mergi pe pagina principala, te autentifici si acolo iti va aparea in partea dreapta optiunea pentru chat.
O alta optiune este:
https://secure.livechatinc.com/customer/action/open_chat?license_id=18768180
-
dragomiri507
Buna ziua,
FIRMA CU TVA LA INCASARE
A PRIMIT DE LA ELECTRICA FACTURI STORNO
cum pot sa le inregistrez
NU AM CU CE SA REGLEZ STORNAREA
FIRMA CU TVA LA INCASARE
A PRIMIT DE LA ELECTRICA FACTURI STORNO
cum pot sa le inregistrez
NU AM CU CE SA REGLEZ STORNAREA
Nu o reglezi. O lasi asa si o vei compensa cu facturi viitoare. Scoti bifa de TVA la incasare ca sa te lase sa validezi factura fara reglarea stornarii.
-
petrescuv779
Buna ziua,
am licenta nr 1161954 SAGA PS, PETRESCU MARIN, am migrat in web, am obtinut parola si am reusit sa incarc datele pt firma mea. Am mai adaugat inca doua firme in care lucrez. cand deschid saga web cu parola si userul imi apar cele doua adaugate dar nu au baza de date si nu pot lucra in ele. va rog ajutati-ma .
am licenta nr 1161954 SAGA PS, PETRESCU MARIN, am migrat in web, am obtinut parola si am reusit sa incarc datele pt firma mea. Am mai adaugat inca doua firme in care lucrez. cand deschid saga web cu parola si userul imi apar cele doua adaugate dar nu au baza de date si nu pot lucra in ele. va rog ajutati-ma .
Cum ati urcat baza la firma dvs. asa trebuie sa urcati baza si la celelalte firme. Deschideti saga desktop si pe firmele respective la Intretinere BD click pe tabul WEB, selectati locatia cheii .RSA si completati mailul si parola , conectare si apoi confirmati sa urcati baza in web. Faceti asta la fiecare societate in parte.
Am plătit ieri prelungirea licenței ptr contabilitate si încă nu sa activat....aveți idee cat mai durează,că am nevoie să lucrez si nu pot!!??
Cum adică nu poți lucra? dacă ai plătit prelungire se poate lucra pe program normal, la următoarea actualizare a programului o să îți actualizeze prelungirea.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
- balazse246
Pentru bercarug
Contacteaza echipa Saga prin e-mail sau chat, pe forum regasesti utilizatorii programului si nu echipa Saga.
Contacteaza echipa Saga prin e-mail sau chat, pe forum regasesti utilizatorii programului si nu echipa Saga.
-
constantinm747
Buna ziua,
Detin o casa de marcat Excel Smart pentru SC Melmat Auto pe care o foloseam cu Saga Desktop pe un alt calculator. Acum doresc sa mut aceasta casa de marcat pe alt calculator unde folosesc Saga Web. Am instalat CashRegistrer dar nu functioneaza. Casa de marca nu tipareste bonul fiscal. Produsele le selectez din calculator, dau validare, incasare si tiparire bon fiscal, insa nu functioneaza.Cum ma puteti ajuta in acest sens.
Detin o casa de marcat Excel Smart pentru SC Melmat Auto pe care o foloseam cu Saga Desktop pe un alt calculator. Acum doresc sa mut aceasta casa de marcat pe alt calculator unde folosesc Saga Web. Am instalat CashRegistrer dar nu functioneaza. Casa de marca nu tipareste bonul fiscal. Produsele le selectez din calculator, dau validare, incasare si tiparire bon fiscal, insa nu functioneaza.Cum ma puteti ajuta in acest sens.
- balazse246
Dar parca nici in Saga desktop nu apare in lista casa de marcat "Excel Smart".
Nu ai incercat sa folosesti extensia MarketLine si sa vezi daca acolo exista introdus?
Nu ai incercat sa folosesti extensia MarketLine si sa vezi daca acolo exista introdus?
Bună
În actualizat programul Saga PC cu versiunea 343 și îmi spune ca nu am licență activa pt acest program
Am licență pana în 04 2026
Nu am schimbat în ultimului timp programul pe alt calculator
Ultima versiune e folosita a fost 340
De ce îmi da aceast.mesaj
?
În actualizat programul Saga PC cu versiunea 343 și îmi spune ca nu am licență activa pt acest program
Am licență pana în 04 2026
Nu am schimbat în ultimului timp programul pe alt calculator
Ultima versiune e folosita a fost 340
De ce îmi da aceast.mesaj
?
itra in cont pe site, anuleaza codul acolo. revino in programul Saga completeaza useri parola... ar trebui sa mearga.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”