inchidere luna
-
inchidere luna
Am inceput sa folosesc Saga din septembrie, iar acum am o problema cu inchiderea de luna. mai exact nu stiu cum o pot face. La luna septembrie am facut inchiderea, insa acum, cand vreau sa inchid octombrie, nu am optiunea de a alege aceasta luna (apare numai septembrie). Ce gresesc?
Multumesc frumos pentru ajutor!
Multumesc frumos pentru ajutor!
Re: inchidere luna
apasa la inchidere luna toate butoanele de validare
-
multumesc frumos, butonul acela nu il vazusem 

-
Si eu am aceiasi problema, nu pot inchide a doua luna, de utilizare a aprogramului. nu sint active butoanele de validare. Ma poate ajuta cineva? Cu multumiri,
Intrați în ecranul de închidere lună și validați închiderea de lună și programul vă va trece la luna următoare. Spre exemplu dacă ați lucrat pe septembrie și acum vreți să închideți octombrie, în ecranul de închidere, în partea dreaptă sus aveți luna septembrie și butonul "Validare închidere lună" activ. Apăsați acel buton.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Multumesc, dar am facut asta! Am inchisa prima luna lucrata(validata) su daca trec pe a doua luna, din dreapta sus, trec pe luna ce trebuie inchisa, dar nu sint active, validarile. Nu pot actiona, nimic. Si nu imi explic, am verificat toate validarile necesare, intrari, isiri, productie. Nu stiu ce sa mai fac!tomac scrie:Intrați în ecranul de închidere lună și validați închiderea de lună și programul vă va trece la luna următoare. Spre exemplu dacă ați lucrat pe septembrie și acum vreți să închideți octombrie, în ecranul de închidere, în partea dreaptă sus aveți luna septembrie și butonul "Validare închidere lună" activ. Apăsați acel buton.
Eu zic să mai încercaţi incă o dată, aşa cum vi s-a explicat mai sus, că ar trebui să meargă.
Din manualul de utilizare:
,,Închiderea lunii-trecere la luna următoare
Pentru închiderea lunii şi trecerea la luna următoare apăsaţi butonul Validare închidere lună. ,,
Din manualul de utilizare:
,,Închiderea lunii-trecere la luna următoare
Pentru închiderea lunii şi trecerea la luna următoare apăsaţi butonul Validare închidere lună. ,,
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
In partea de jos a ecranului avem doua butoane.Ce luna apare pe butonul care incepe cu "Devalidare luna...." ???
Buna,daca vreau sa fac D100 pentru decembrie, ce trec la data de la care incepe calcularea impozitului pe profit?
-
Niciuna.Nu se depune D100 pentru impozitul pe profit.Trimestrul IV se regularizeaza prin D101.
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Ca nu se intocmeste 100 pt.profit, ok, dar, daca eu firma am fost micro cu impozit pe venit pana la 30.09.2023, declaratia 101 clar va fi cu data de 01.10.2023-31.12.2023.
Buna ziua,
In meniul 'Operatii" nu se deschide la o parte din firme optiunea "Inchidere luna". Bineinteles la firmele la care am de facut Deconturi de tva.
Spuneti-mi va rog ce pot face?
Va multumesc
In meniul 'Operatii" nu se deschide la o parte din firme optiunea "Inchidere luna". Bineinteles la firmele la care am de facut Deconturi de tva.
Spuneti-mi va rog ce pot face?
Va multumesc
Verificati bifa de la mod de plata al tva-ului din configurare. Probabil ati trecut de la tva lunar la cel trimestrial sau invers. Bifa trebuie sa fie corect aplicata, in functie de perioada pt care lucrati si ce tip de tva (lunar sau trimestrial) aveati in acel moment.