inregistrare in forum
inregistrare in forum
Buna ziua,
Folosesc de f mult timp programul Saga, pana nu demult prin soc Franksoft, logarea tot prin ei am reusit, insa as dori inregistrare directa in forum. De ce nu am posibilitatea?
Firma Contrad srl
Folosesc de f mult timp programul Saga, pana nu demult prin soc Franksoft, logarea tot prin ei am reusit, insa as dori inregistrare directa in forum. De ce nu am posibilitatea?
Firma Contrad srl
Re: inregistrare in forum
vorbiti la firma Saga.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Pe forum se pot loga doar cei care au avut/au un abonament la una din programele Saga si au primit user si parola.
Nu se poate crea cont separat.
Nu se poate crea cont separat.
am contract cu saga, dar nu ma pot loga.
sunati
Telefon - 021 308 0060 (10 linii)
Fax - 021 320 4220
Vodafone - 0723 512 059
Orange - 0746 060 380
Telefon - 021 308 0060 (10 linii)
Fax - 021 320 4220
Vodafone - 0723 512 059
Orange - 0746 060 380
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
buna,sunt noua
am incercat sa transmit 112 pentru ianuarie 2023 dar nu se genereaza,va aparea versiune noua saga?
am incercat sa transmit 112 pentru ianuarie 2023 dar nu se genereaza,va aparea versiune noua saga?
Aveți cunoștință să fi publicat ANAF formularul și validatorul pentru D112 ce se vor utiliza începând cu ianuarie 2023? Pentru că eu, până azi la această oră, nu le găsesc la ANAF. Dacă dvs le aveți deja vă rugăm să ni le dați și nouă.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
inregistrare incasare
Buna ziua. Am facturi mai vechi la care admnistratorul nu mi-a dat chitantele de incasare,
Facturile de client au ramas neincasate in jurnal. Cum fac incasare lor acum?
Facturile de client au ramas neincasate in jurnal. Cum fac incasare lor acum?
Operând chitanțele acum. Prin 542 cel mai simplu.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
preluare sold 419 si 409
Buna ziua,
va rog sa ma ajutati si pe mine pentru preluarea soldurilor 419 si 409 incepand cu data de 01.01.2025. Eu am emis factura din operatii, iesire pe clientul x , am facturat avans cu data anterioara preluarii soldurilor din balanat(adica in 2024) apoi am incasat-o tot cu data anterioara si ca rezultate in situatie clienti este ok, in situatie avansuri este ok dar in balanta imi pare sold initial cu minus valoarea facturii si implicit si sold final evident.
Va multumesc anticipat.
va rog sa ma ajutati si pe mine pentru preluarea soldurilor 419 si 409 incepand cu data de 01.01.2025. Eu am emis factura din operatii, iesire pe clientul x , am facturat avans cu data anterioara preluarii soldurilor din balanat(adica in 2024) apoi am incasat-o tot cu data anterioara si ca rezultate in situatie clienti este ok, in situatie avansuri este ok dar in balanta imi pare sold initial cu minus valoarea facturii si implicit si sold final evident.
Va multumesc anticipat.
4428 TP
Bună ziua! Vă rog mult să mă ajutați cu o problema. Folosesc Saga de puțin timp. Am o firma cu tva normal, raportare lunara. Jurnalele de cumpărări și vânzări sunt operate corect, declarația 394 iese corectă, dar în declarația 300, tva de plata iese mai mult cu soldul de la 4428TP. Și în balanță iese la fel. De ce? Asa este normal? Sau se poate regla și nu știu eu cum. Mulțumesc frumos pentru ajutor!
-
Buna ziua!Titularul unui PFA,a ratacit chitantele de plata marfa pt.8 facturi.Este corect sa ii inregistrez aceste facturi la cheltuieli in reg.de incasari si plati,sau sa le trec pe nedeductibil?Multumesc!Stiu ca le poate cere de la furnizor,cunosc pasii,eu intreb daca are ceva daca le trec pe nedeductibil.
- balazse246
Pentru bobocg488
Ofera date concrete ca asa nu prea se intelege ceea ce doresti.
Ofera date concrete ca asa nu prea se intelege ceea ce doresti.
- balazse246
Pentru stanescue731
Dupa parerea mea personala, eu as crea un nou tip de operatie, cum este si cel de "008 - decontari" cu textul de "reglare", iar prin meniul "deconturi" inregistrezi plata pe acel cod, astfel nu vor aparea in RJIP (oricum nu ai document justificativ sa fie preluat in RJIP).
Dupa parerea mea personala, eu as crea un nou tip de operatie, cum este si cel de "008 - decontari" cu textul de "reglare", iar prin meniul "deconturi" inregistrezi plata pe acel cod, astfel nu vor aparea in RJIP (oricum nu ai document justificativ sa fie preluat in RJIP).
-
Pai pot alege 006,la factura,operatii nedeductibile si inchiderea de an,le socoteste la nedeductibil.Eu ma framant daca e bine ce fac,fara sa obiecteze Anaf.Multumesc!Titularul nu zice nimic,decat ca data viitoare o sa fie mai atent cu chitantele.