revisal
-
revisal
buna...in cazul in care de la mi s-a schimbat functia din contabil in econimist acest lucru trebuie trecut si in revisal?
daca da...cum?
specific ca schimbarea functiei mi-a fost facuta prin act aditional la cim incepand cu 01.06.2011 pt a putea semna bilantul
multumesc
daca da...cum?
specific ca schimbarea functiei mi-a fost facuta prin act aditional la cim incepand cu 01.06.2011 pt a putea semna bilantul
multumesc
Re: revisal
Trebuia transmis deja in termen de 5 zila (parca).
Trebuia sa inregistrezi in ReviSal modificarea.
Trebuia sa inregistrezi in ReviSal modificarea.
si care e codul cor pt economist ?
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Acum depinde de domeniul in care se lucreaza, sunt cateva coduri COR pentru economist.
domeniu acesta.. din contabil (ce ai lucrat si ce lucrezi) te transforma in economist.. dar in COR nu exista economist.
Asta voiam sa spun...
Asta voiam sa spun...
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
pai ..Cod 244101 la 244111..la ce se refera ??
Pe mine ma uimeste ca am gasit Contabil la Clasa 3433 !!!
(sau...nu mai uit eu unde trebuie ??)
Pe mine ma uimeste ca am gasit Contabil la Clasa 3433 !!!

(sau...nu mai uit eu unde trebuie ??)

atentie codul cor e din 6 numere
14 3433 Contabili
15 343302 Contabil
16 343306 Contabil bugetar
3433 e grupa mare si cod cor pt contabil este 3433302 (Contabilii tin evidenta contabila a operatiilor financiare ale unei intreprinderi, in conformitate cu principiile generale ale contabilitatii; verifica calitatea si tipodimensiunile materiilor prime si materialelor, exactitatea documentelor si operatiilor contabile referitoare la incasari si varsaminte si a altor operatii financiare; intocmesc state financiare si evidente contabile pentru o perioada determinata de timp.)
14 3433 Contabili
15 343302 Contabil
16 343306 Contabil bugetar
3433 e grupa mare si cod cor pt contabil este 3433302 (Contabilii tin evidenta contabila a operatiilor financiare ale unei intreprinderi, in conformitate cu principiile generale ale contabilitatii; verifica calitatea si tipodimensiunile materiilor prime si materialelor, exactitatea documentelor si operatiilor contabile referitoare la incasari si varsaminte si a altor operatii financiare; intocmesc state financiare si evidente contabile pentru o perioada determinata de timp.)
Salutare,
Am o nelamurire, oare cod cor 331302 e bun pt contabili cu studii superiaore? Sau e alt cod? Multumesc anticipat!
Am o nelamurire, oare cod cor 331302 e bun pt contabili cu studii superiaore? Sau e alt cod? Multumesc anticipat!

Da, dacă nu e contabil șef.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.