am semnat,stampilat,scanat anexele bilant
le am scanate, cate una shi.... toate anexele la un loc, intr un fisier
pot arhiva Anexa globala sau trb arhivate fiecare in parte
nu stiu care varianta este recomandata
este mai simplu sa arhivez 1 fisier decat 12
multumesc
Incerc de o ora sa trimit fisierul .....si nimic. Practic am scos tot la imprimanta le-am stampilat, semnat si le-am pus intr-un folder pe care l-am arhivat cu winzip. M-am dus in saga am salvat corect dupa care l-am semnat. Problema e ca in mod normal el trebuie sa fie in arhiva aia si nu este, ma refer la pdf...Incerc sa trimit online dar defapt ce sa trimit ca zice ca nu este atasat nimic pdf. Am crezut ca e atat de simplu sau poate ca ma grabesc sau omit ceva. Va rog sa ma ajutati. va multumesc.
Deschideți fișierul și vedeți ce fișiere sunt atașate la acesta. În mod normal nu permite semnarea digitală dacă nu există cele două fișiere atașate: xml și zip. De asemenea verificați ca dimensiunea fișierului zip să nu fie mai mare de 10 MB.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
nu este mai mare, ca mi-a dat si eroarea asta si am rezolvat-o. Am incercat sa pun si fisierul de bilant salvat in temp in folderul cu anexe dupa care sa-l arhivez si tot nu merge
Iar atunci cand se raspunde pe forum se priveste atent tastatura si daca este cumva aprins un beculet Caps Lock, atunci se apasa, o singura data, pe tasta cu acelasi nume.
Am reusit sa incarc dar nu am atasat nicio arhiva, practic in folderul din temp am selectat ca la 112 si s-a incarcat fara probleme. Am si recipisa in care scrie ca "nu exista erori de validare".Nu stiu ce sa mai cred...
aleg fişierele pe care trebuie să le arhivez :
click pe primul fişier, apoi se apasă tasta CTRL şi o ţin apăsată
apoi click pe următorul fişier, etc., etc, fără să dau drumul la tasta CTRL incă
după ce am terminat de selectat tot ce am de arhivat, dau drumul la tasta CTRL şi cu butonul dreapta de la mouse deasupra unuia dintre fişierele selectate (albăstrite), aleg din meniul care mi se deschide : Send to COMPRESSED (ZIPPED) FOLDER
acuma am arhiva în format ZIP
omu' a intrebat cu ce program free poate face arhiva.zip, nu cum se face ..
cu acesta: http://download.cnet.com/7-Zip/3000-225 ... 45185.html
unde dupa instalare selectati fisierele si alegeti tip de arhiva .ZIP (e in limba romana, free)
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”