contabilitate pfa
contabilitate pfa
cu aplicatia saga c se poate face contabilitatea pt. un pfa sau exista un alt modul pt. aceasta
- todireanuc
Re: contabilitate pfa
SAGA PS.
Program pentru evidenta contabila si de stocuri in partida simpla, destinat persoanelor fizice autorizate - cabinete de avocatura si notariat, cabinete medicale, experti financiari si alte profesii liberale.
http://sagasoft.ro/produse.php
Program pentru evidenta contabila si de stocuri in partida simpla, destinat persoanelor fizice autorizate - cabinete de avocatura si notariat, cabinete medicale, experti financiari si alte profesii liberale.
http://sagasoft.ro/produse.php
Am abonament la saga c, pot tine evidenta unui pfa platitor de tva??
Ca si domeniu de activitate, vanzare de cartele reincarcabile si servicii foto.
Va multumesc!
Ca si domeniu de activitate, vanzare de cartele reincarcabile si servicii foto.
Va multumesc!
- fagarasa176
Nu..trebuie sa folositi SAGA PS
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Va multumesc mult pt raspuns,
Va rog, daca aveti timpul necesar sa imi enumerati pe scurt organizarea contabilitatii unui pfa platitor de tva...registrele ce trebuiesc intocmite, daca este nevoie de registru de casa sau de raport de gestiune?? Decontul de tva se depune trimestrial, impozitul pe venit se plateste trimestrial sau anual??
Astept cu mare inters raspunsul dvs.
Va rog, daca aveti timpul necesar sa imi enumerati pe scurt organizarea contabilitatii unui pfa platitor de tva...registrele ce trebuiesc intocmite, daca este nevoie de registru de casa sau de raport de gestiune?? Decontul de tva se depune trimestrial, impozitul pe venit se plateste trimestrial sau anual??
Astept cu mare inters raspunsul dvs.
- fagarasa176
Partida simpla nu este punctul meu forte si o sa incerc sa va raspuns doar la problemele la care stiu raspunsul
Registrul jurnal de incasari si plati si Registrul inventar aceste doua registre se completeaza manual pe baza datelor din program.
Nu exista registrul de casa in partida simpla.
Decontul de tva se depunde in functie de ce s'a declarat in 070 lunar sau trimestrial
Legat de impozit se plateste trimestrial impozitul anticipat in functie de ce s'a declarat in D220
Anul urmator se depune D200, se face regularizare privind veniturile si daca veniturile declarate anticipat sunt mai mici decat cele finale se emite decizie de impunere pe diferenta si se plateste diferenta.
PS: rog colegii mai "experti" in PFA'uri sa ma corecteze daca am dar sfaturi eronate

Registrul jurnal de incasari si plati si Registrul inventar aceste doua registre se completeaza manual pe baza datelor din program.
Nu exista registrul de casa in partida simpla.
Decontul de tva se depunde in functie de ce s'a declarat in 070 lunar sau trimestrial
Legat de impozit se plateste trimestrial impozitul anticipat in functie de ce s'a declarat in D220
Anul urmator se depune D200, se face regularizare privind veniturile si daca veniturile declarate anticipat sunt mai mici decat cele finale se emite decizie de impunere pe diferenta si se plateste diferenta.
PS: rog colegii mai "experti" in PFA'uri sa ma corecteze daca am dar sfaturi eronate

Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Va multumesc pt timpul acordat, astept si alte raspunsuri care sa vina in completarea la ce ati spus dvs.
O zi buna in continuare
O zi buna in continuare
As adauga doar jurnal cumparari si jurnal vanzari.