semnatura pe alt calculator
-
semnatura pe alt calculator
buna ziua, va rog a ma ajutati daca se poate face ceva in conditiile in care am saga pe un laptop ptr a ma deplasa cu el si semnatura electronica pe calculator la birou.....In conditiile acestea se poate face export pe calculator sa le semnez?
Multumesc!
Multumesc!
Re: semnatura pe alt calculator
Bine ai venit pe forum!
Semnatura electronica nu este pe calculator, ci pe token.
Instaleaza driverele tokenului si pe laptop si nu mai ai probleme.
Semnatura electronica nu este pe calculator, ci pe token.
Instaleaza driverele tokenului si pe laptop si nu mai ai probleme.
-
Adevarat, pe token este..dar daca instalez si pe laptop nu o mai pot folosi pe calculator??
Adica sa mut tokenul cand pe laptop, cand pe calculator?
Multumesc!
Adica sa mut tokenul cand pe laptop, cand pe calculator?
Multumesc!
irimiao804, da.. dupa instalare drivere pt token si pe un calculator si pe altul, doar introduci token-ul in care calculator vrei sa semnezi declaratia si gata.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
Buna ziua !
Se pot instala mai multe semnaturi pe acelasi laptop?
In sensul ca aceeasi persoana va tine contabilitatea la 2 firme diferite si certificatul cu semnatura este pe administratori diferiti.
Multumesc.
Se pot instala mai multe semnaturi pe acelasi laptop?
In sensul ca aceeasi persoana va tine contabilitatea la 2 firme diferite si certificatul cu semnatura este pe administratori diferiti.
Multumesc.
Nu semnatura instalezi, ci driverul token-ului. Acum ca folosesti un singur token sau 10, nu are releventa.
-
Buna ziua,
Am instalat 2 semnaturi pe in laptop, insa a treia nu merge. am instalat din nou cert sign, insa nu imi recunoaste semnatura pe acest laptop.
Ce pot face ?
Am instalat 2 semnaturi pe in laptop, insa a treia nu merge. am instalat din nou cert sign, insa nu imi recunoaste semnatura pe acest laptop.
Ce pot face ?
Să contactați serviciul tehnic al emitentului certificatului.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.