preluare solduri furnizori la fuziune
-
preluare solduri furnizori la fuziune
Va rog sa ma ajutati cu niste informatii legate de preluarea unor solduri.Au fuzionat doua firme, respectiv farmacii si nu stiu cum sa preiau soldurile de la furnizori cu tot cu facturi( sunt multe si cu tva la incasare).Mentionez ca ambele contabilitati sunt pe acelasi program de contabilitate,respectiv Saga. Analiticele la furnizori sunt diferite de la o societate la alta.Multumesc
Re: preluare solduri furnizori la fuziune
mergeti la--operatii--intrari si introduceti fiecare factura cu soldul pe fiecare furnizor la data anterioara preluari ,o sa va apara numai la furnizor.
Re: preluare solduri furnizori la fuziune
eu as incerca asa:
-as face o salvare bazei de date (pe calculatorul principal pe care vreau sa lucrez mai departe).. prima data.
-apoi as face o salvare a bazei de date pe un stick (de pe calculatorul din care preiau datele.)
-revin pe calculatorul principal cu stikul, mergeti la firma respectiva si faceti import de date (de pe stik) din arhiva facuta de pe calculatorul celalalt. incercati sa selectati intrarile, iesirile, si vedeti apoi ce a iesit(generati balanta analitica..). daca este ok.. mai continuati si comasati furnizorii/clientii conturile care apar de 2 ori pe un singur analitic prin facilitatea de la administrare--inretinere BD-- modificare coduri-modificare cont contabil.
Sper sa va ajute.
-as face o salvare bazei de date (pe calculatorul principal pe care vreau sa lucrez mai departe).. prima data.
-apoi as face o salvare a bazei de date pe un stick (de pe calculatorul din care preiau datele.)
-revin pe calculatorul principal cu stikul, mergeti la firma respectiva si faceti import de date (de pe stik) din arhiva facuta de pe calculatorul celalalt. incercati sa selectati intrarile, iesirile, si vedeti apoi ce a iesit(generati balanta analitica..). daca este ok.. mai continuati si comasati furnizorii/clientii conturile care apar de 2 ori pe un singur analitic prin facilitatea de la administrare--inretinere BD-- modificare coduri-modificare cont contabil.
Sper sa va ajute.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”