Oferta de preturi

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
iosiff

Oferta de preturi

#1 Mesaj de iosiff »

Exista vreo posibilitate ca la oferta de produse , sa se bage un adaos si sa se actualizeze in oferta pretul de vanzare plecand de la pretul de achizitie ? ( adica sa pot pune un adaos de 15 % si sa mi dea pretul de vanzare, fara a mai trebui sa iau fiecare reper in parte ).
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

herganiec

#2 Mesaj de herganiec »

Nu se poate.
Dar poţi exporta articolele în excel cu preţuri cu tot şi de acolo (cu mici prelucrări) îţi poţi face oferta de acolo.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

iosiff

#3 Mesaj de iosiff »

multumesc totusi pt raspuns, din excel stiam si eu , dar credeam ca exista totusi o optiune in program pe care nu am observato.
Fiindca momentan oferta de preturi o tin si o prelucrez in excel

floreaf

#4 Mesaj de floreaf »

Cred ca ar fi util la iesiri langa tiparirea anexei si a anexei cu cod de bare un butonas cu tiparire oferta.Exista obtiunea de tiparire oferta in articole insa aici ar fi utila in cazul ofertelor scurte.(in loc de anexa,factura proforma sa apara OFERTA cu aceleasi aspect)

herganiec

#5 Mesaj de herganiec »

Ar fi o idee bună, dacă oferta de preţuri care se listează din program să se poată lista şi o altă variantă cu font mai mare eventual şi pe o singură coloană.
Acum fontul e prea mic şi nu se vede ce scrie (nu prea e citibil) iar din această cauză nu pot să utilizez această listare.
Poate ... se paote face ceva şi în privinţa aceasta.
Mulţumesc. :idea:
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

hustiucf

Re: Oferta de preturi

#6 Mesaj de hustiucf »

Am o problema in ceea ce priveste oferta de preturi. Ii fac export in excel cu tot cu stocul aferent fiecarui produs. Numai ca la stoc imi preia si stocurile din alte gestiune. Suntem un depozit en-gross si am unele produse care sunt deterioarate pe care le transfer in alta gestiune. Ar fi bine daca as avea o casuta de unde sa pot selecta stocul din gestiunea din care dau oferta.
Va multumesc

balazse

#7 Mesaj de balazse »

Dar din ce meniu faci exportul?

hustiucf

#8 Mesaj de hustiucf »

Exportul il fac din meniul fisiere, articole, oferta

hustiucf

#9 Mesaj de hustiucf »

Se poate face export in excel de articole pentru oferta si din alta parte?

herganiec

#10 Mesaj de herganiec »

din situație stocuri dacă filtrați cele co stoc #0, le aranjați alfabetic și alte filtre ce doriți, veți exporta in excel coloanele care vă interesează. Cu mici prelucrari a excelului veți avea ce vă doriți.

hustiucf

#11 Mesaj de hustiucf »

Eu am nevoie ca pe oferta sa imi apara si pretul de vanzare cu si fara tva. Din situatie stocuri nu imi apar si cele doua preturi.

hustiucf

#12 Mesaj de hustiucf »

Va rog u pic de ajutor pentru mesajul de mai sus. Chiar nu se poate face nimic?

balazse

#13 Mesaj de balazse »

Ai incercat din meniul "articole"?

hustiucf

#14 Mesaj de hustiucf »

De acolo o stoc acum si imi preia si stocurile din alte gestiuni, de exemplu din gestiunea expirate. De unde pot scoate o oferta care sa nu imi preia si celelalte stocuri?

Scrie răspuns