abonament servicii medicale angajati

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
pantiliee

abonament servicii medicale angajati

#1 Mesaj de pantiliee »

o societate comerciala a incheiat un contract de prestari servicii cu o clinica privata, contract care include atat servicii de medicina muncii, cat si ''alte servicii pentru angajati"; este vorba de un abonament ce curpinde un pachet de servicii de care pot beneficia angajatii firmei respective, caz foarte des intalnit in ziua de astazi. factura se va emite lunar, iar contractul defalca sumele, separand medicina muncii de acele "alte servicii".
cum voi trata aceasta factura lunara, din punct de vedere al deductibilitatii cheltuielilor? multumesc!

popl117

Re: abonament servicii medicale angajati

#2 Mesaj de popl117 »

eu as inregistra amandoua serviciile pe 628,de fapt sunt servicii.

nicolaescua

#3 Mesaj de nicolaescua »

de acord, 628! intrebarea e insa legata de deductibilitatea sumelor la calculul impozitului pe profit.

pinteae

#4 Mesaj de pinteae »

Medicina muncii deductibila, celelalte servicii medicale nu.

pantiliee

#5 Mesaj de pantiliee »

intre timp am primit si o alta parere, cf. careia sumele care nu reprezinta medicina muncii se trec pe statul de salarii si se impoziteaza.

eugen01

#6 Mesaj de eugen01 »

Art.21 lit. s) cheltuielile cu beneficiile acordate salariaților în instrumente de capitaluri cu decontare în numerar la momentul acordării efective a beneficiilor, dacă acestea sunt impozitate conform titlului III.

Monografie (sugestie)

(Am folosit sintagma "sugestie", doar pentru ca nu prea imi suna bine contul 658)

Scrie răspuns