DATE CLIENT NOU
DATE CLIENT NOU
Am un client nou care vrea sa-i trec pe avize si facturi adresa sediului si adresa de livrare.Am incercat sa le introduc pe ambele ni nu reusesc,nu am suficient spatiu,va rog frumos sa-mi spuneti cum sa procedez.Multumesc anticipat!
Re: DATE CLIENT NOU
completeaza la informatii suplimentare 3
-
- Mesaje: 15
- Membru din: Sâm Oct 31, 2009 12:00 am
- Localitate: Bucuresti
Re: DATE CLIENT NOU
Buna seara,
De curand am inceput folosirea programului pentru conta in partida simpla si am observat ca la adresa clientului nu am spatiu la fel de mult cum am in programul saga C. Am vazut ce i-ati raspuns colegului de mai sus, am procedat si eu la fel. Totusi......ia destul de mult timp sa intru mereu la info suplimentare sa completez. Ma gandesc la faptul ca sunt totusi........doua programe surori, spatiul se vede ca exista, doar ca nu imi primeste caracterele. E ciudat intr-un fel....
De curand am inceput folosirea programului pentru conta in partida simpla si am observat ca la adresa clientului nu am spatiu la fel de mult cum am in programul saga C. Am vazut ce i-ati raspuns colegului de mai sus, am procedat si eu la fel. Totusi......ia destul de mult timp sa intru mereu la info suplimentare sa completez. Ma gandesc la faptul ca sunt totusi........doua programe surori, spatiul se vede ca exista, doar ca nu imi primeste caracterele. E ciudat intr-un fel....
Re: DATE CLIENT NOU
Pentru TiraviS si ZamarcaruL
Se poate completa datele despre punctul de lucru in meniul "iesiri" la datele facturii coloana "informatii suplimentare".
O alta optiune este completarea meniului "informatii suplimentare" din meniul "clienti" -> "detalii", iar daca marfa se livreaza la punct de lucru atunci la "tiparire" lasi bifa la "inf supl" (care apare la datele clientului) sau iar daca la sediu atunci scoti bifa.
Se poate completa datele despre punctul de lucru in meniul "iesiri" la datele facturii coloana "informatii suplimentare".
O alta optiune este completarea meniului "informatii suplimentare" din meniul "clienti" -> "detalii", iar daca marfa se livreaza la punct de lucru atunci la "tiparire" lasi bifa la "inf supl" (care apare la datele clientului) sau iar daca la sediu atunci scoti bifa.