DATE CLIENT NOU

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
tiravis

DATE CLIENT NOU

#1 Mesaj de tiravis »

Am un client nou care vrea sa-i trec pe avize si facturi adresa sediului si adresa de livrare.Am incercat sa le introduc pe ambele ni nu reusesc,nu am suficient spatiu,va rog frumos sa-mi spuneti cum sa procedez.Multumesc anticipat!

septimiuv

Re: DATE CLIENT NOU

#2 Mesaj de septimiuv »

completeaza la informatii suplimentare 3

zamarcarul

#3 Mesaj de zamarcarul »

Buna seara,

De curand am inceput folosirea programului pentru conta in partida simpla si am observat ca la adresa clientului nu am spatiu la fel de mult cum am in programul saga C. Am vazut ce i-ati raspuns colegului de mai sus, am procedat si eu la fel. Totusi......ia destul de mult timp sa intru mereu la info suplimentare sa completez. Ma gandesc la faptul ca sunt totusi........doua programe surori, spatiul se vede ca exista, doar ca nu imi primeste caracterele. E ciudat intr-un fel....

balazse

#4 Mesaj de balazse »

Pentru TiraviS si ZamarcaruL
Se poate completa datele despre punctul de lucru in meniul "iesiri" la datele facturii coloana "informatii suplimentare".
O alta optiune este completarea meniului "informatii suplimentare" din meniul "clienti" -> "detalii", iar daca marfa se livreaza la punct de lucru atunci la "tiparire" lasi bifa la "inf supl" (care apare la datele clientului) sau iar daca la sediu atunci scoti bifa.

Scrie răspuns