bonuri combustibili

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
florescud

bonuri combustibili

#1 Mesaj de florescud »

Buna ziua,
am o problema de genul:introduc un bon de combustibili prin intrari,la un pret,validez si cand validez si bonul de consum,imi apare un alt pret.Mi s-a mai intamplat chestia asta odata,demult si nu mai tin minte ce sfat mi s-a dat atunci.
Am intrat pe fiecare bon introdus si am devalidat totul,dar cand reiau operatiunea de validare tot cu diferente se preiau bonurile de consum...Multumesc anticipat pentru un sfat bun.

septimiuv

Re: bonuri combustibili

#2 Mesaj de septimiuv »

mai ai articolul respectiv pe stoc si se descarca fifo

florescud

#3 Mesaj de florescud »

Ideea e ca nu-mi dau seama cum sa remediez situatia.Bonurile de comb. le-am operat cronologic,si daca intre 1-12 sept.se preia corect pretul din intrare in bonul de consum,din 12 sept.se preia alt pret,nu inteleg de unde,nu stiu cum sa verific si sa corectez.

septimiuv

#4 Mesaj de septimiuv »

te gandesti ce ajutoare ai la situatii listari

florescud

#5 Mesaj de florescud »

Din nici o situatie nu imi dau seama de unde se preia pretul eronat in bonul de consum.In toate situatiile imi apare stoc final la pretul eronat.Dar de unde acest pret,sau cumk sa corectez,nu-mi dau seama.Daca stii,te rog spune direct ce sa fac sa-mi preia corect pretul de pe bon.multumesc anticipat.

tomac

#6 Mesaj de tomac »

Ce metodă de evaluare ai? Ai verificat fișa de articol? Acolo îți arată și de unde a descărcat.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

florescud

#7 Mesaj de florescud »

Buna seara,

Metoda de evaluare este ''evaluare mf.la pret de vanzare pe gestiuni distincte''.
Din fisa pe articole a lunii sept,am stoc final cantitatea de pe bonul din 12 sept,la pretul eronat,pana la 12 sept inregistrarile sunt corecte(bonul de consum din 12 nefiind validat).Daca il validez ,in fisa apare stoc 0,chiar daca pretul din bonul de consum e altul decat cel introdus din bonul de motorina.

tomac

#8 Mesaj de tomac »

Aia nu e metodă de evaluare pentru evidență cantitativ-valorică.
Probabil e FIFO. Dar probabil nu vă uitați la fișa de articol. De acolo vă puteți da seama de unde se descarcă.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

ionelap126

#9 Mesaj de ionelap126 »

Buna,am avut si eu aceeasi problema odata,si cred ca nu am validat bonurile pe loc deci fara sa trec la urmatorul bon pt a_l opera.De aceea a trebuit sa sterg toate bonurile si sa le validez imediat ce am terminat operatiunea iar in final a iesit bine .

Scrie răspuns