asociatul unic al srl-ui a achitat prin banca si cheltuielile ocazionate de un safari in Brazilia....
ce si cum contez ?
cum contez un safari in Brazilia?
Re: cum contez un safari in Brazilia?
alege un cont din planul de conturi si foloseste-l cu incredere

“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
6588 = 5121 pentru suma platita
Este o cheltuiala nedeductibila fiscal
Este o cheltuiala nedeductibila fiscal
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
Eu as merge pe 4551, pentru a nu denatura baza impozabila pentru dividende, oricum n-are legatura cu activitatea unitatii.
-
Conform Codului Fiscal ART. 7
12. Se consideră dividend din punct de vedere fiscal şi se supune aceluiaşi regim fiscal ca veniturile din dividende:
- suma plătită de o persoană juridică pentru bunurile sau serviciile furnizate în favoarea unui participant la persoana juridică, dacă plata este făcută de către persoana juridică în folosul personal al acestuia.
12. Se consideră dividend din punct de vedere fiscal şi se supune aceluiaşi regim fiscal ca veniturile din dividende:
- suma plătită de o persoană juridică pentru bunurile sau serviciile furnizate în favoarea unui participant la persoana juridică, dacă plata este făcută de către persoana juridică în folosul personal al acestuia.