Buna ziua,
Am o societate care a inchis un punct de lucru .As vrea sa revin din Ianuarie la registru de casa fara analitice si sa folosesc iar contul simplu 5311.Cum procedez?
Multumesc !
Cum renunt la analitic Casa
Re: Cum renunt la analitic Casa
Daca o data ai avut o anumita evidenta, de ce vrei acum sa-l modifici (astfel vei pierde evidenta anteriora, adica nu il vei mai putea vizualiza pe analitic)?
Totusi, daca tare doresti mergi la "administrare" -> "intretinere bd" -> "modificare coduri" -> "modificare cont contabil" unde la "cod actual" treci, "5311.x", iar la "cod nou" treci "5311" pentru ambele si ai rezolvat problema.
Totusi, daca tare doresti mergi la "administrare" -> "intretinere bd" -> "modificare coduri" -> "modificare cont contabil" unde la "cod actual" treci, "5311.x", iar la "cod nou" treci "5311" pentru ambele si ai rezolvat problema.
ce a spus balasze, atentie se modifică si intregistrarile din urma (adica tot)
daca ai lucrat cu 5311.01 si cu 531.02.. pana acum si regaseai tot pe 5311, daca faceti modificarea, TOATE inregistrarile trecute se vor modifica din 531.01 sau .02 in 5311.
parerea mea ar fii sa lucrati mai departe doar cu analiticul respectiv (activ) si chiar daca ati inchis punctul de lucru acest cont ramane asa cu este.
daca ai lucrat cu 5311.01 si cu 531.02.. pana acum si regaseai tot pe 5311, daca faceti modificarea, TOATE inregistrarile trecute se vor modifica din 531.01 sau .02 in 5311.
parerea mea ar fii sa lucrati mai departe doar cu analiticul respectiv (activ) si chiar daca ati inchis punctul de lucru acest cont ramane asa cu este.
Ultima oară modificat Lun Dec 15, 2014 3:57 pm de către herganiec, modificat 1 dată în total.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Multumesc pentru raspunsuri.
M-am gandit la varianta asta ,dar nu vreau sa zapacesc situatiile.Cum as putea totusi seta contul 5311 ca un cont principal de la o anumita data ,astfel incat sa nu mai uit analiticul cand fac plata direct din factura?
Multumesc !
M-am gandit la varianta asta ,dar nu vreau sa zapacesc situatiile.Cum as putea totusi seta contul 5311 ca un cont principal de la o anumita data ,astfel incat sa nu mai uit analiticul cand fac plata direct din factura?
Multumesc !
Nu poti seta altfel. Sau renunti la analitic sau ramai cu el, tu decizi care varianta il alegi.