director economic
director economic
un asociat unic/administrator poate sa-si angajeze sotia pe functia de director economic desi aceasta nu are studii de specialitate( economice)?
Re: director economic
Daca nu are studii economice, cum sa fie director "economic"?
Am gasit urmatoarea postare pe internet:
Alt titlu de director nu ati gasit?
Asa si eu as putea sa fiu director inginer desi n-am nici o tangenta cu acea activitate.
Am gasit urmatoarea postare pe internet:
Daca nu are cunostintele necesare cum isi va respecta executarea celor mentionate in fisa postului?Contabilul – Sef (Directorul Economic sau Financiar) planifica, conduce si coordoneaza activitatile financiare ale organizatiei de la cel mai inalt nivel ierarhic.
Alt titlu de director nu ati gasit?
Asa si eu as putea sa fiu director inginer desi n-am nici o tangenta cu acea activitate.
Re: director economic
Am "gasit" si eu ... ceva mai aproape...la doi pasi de forum.- se modifică celebrul articol 10 cu privire la cine poate organiza și conduce contabilitatea entităților, în sensul că se precizează exact ce înseamnă “alte persoane împuternicite”. Acestea trebuie să aibă studii economice superioare și trebuie să fie angajate ale entității, conform legii, și să aibă atribuții privind conducerea unității. Nu se vor mai putea încheia convenții civile sau contracte civile pentru organizarea și conducerea contabilității, indiferent de cifra de afaceri a firmelor.
BlogSagaSoftware (respectivul blog fiind intretinut de Tomac)