am o casa de marcat Datecs MP 55 pe care o folosesc ca si printer fiscal prin marketline
in cadru unitatii am venituri din vanzarea marfii(gestiune din saga) si venituri din transport(bilete, abonamente).
am configurat in saga/articole/bilete transport/servicii vandute...
vanzarea de marfa si veniturile din servicii se incaseaza pe aceeasi casa de marcat
cum pot configura marketline pt a avea o evidenta separata pe casa de marcat?
se pot creea doua departamente ,astfel incat atunci cand scot z ul din casa de marcat..sa mi apara sumele defalcate pe departamente?
BILETE TRANSPORT DIN MARKETLINE
Re: BILETE TRANSPORT DIN MARKETLINE
Poți să setezi departamente în Marketline? Dacă da faci acolo setarea, dacă nu, dai mail la SAGA și întrebi dacă se poate introduce setarea departamentelor.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
am dat de cateva ore bune email la saga..in atentia dl.Bogdan Soare.
Și atunci de ce mai întrebi aici? Știi bine că dacă nu poți seta în Market nu poți lista pe departamente, că nu ai cum. Ovidiu, Ovidiu 

-
dar nici din casa de marcat nu se poate seta pe departamente, daca ea se utilizeaza ca si printer fiscal, conform celor care asigura service ul casei de marcat...
si atunci ce i de facut? alta casa de marcat pt transport?....profesoreeee((())
si atunci ce i de facut? alta casa de marcat pt transport?....profesoreeee((())
Păi vezi. Dacă nici casa nu permite setarea departamentelor când e în regim de printer fiscal, cum ai vrea să-ți facă asta SAGA?
Dar, sincer, nu înțeleg de ce ai vrea să îți apară distinct cele două pe raportul Z? Când folosind-o ca printer fiscal, ai deja în program toate informațiile necesare.
Dar, sincer, nu înțeleg de ce ai vrea să îți apară distinct cele două pe raportul Z? Când folosind-o ca printer fiscal, ai deja în program toate informațiile necesare.