Este prima data cand am platit prelungirea licentei,mi s-a trimis un alt cod si nu stiu daca trebuie sa fac ceva in program?
Dau actualizare sau ce trebuie sa fac ca sa nu imi mai apara ca mai am 4 zile pana le expirarea licentei.
prelungire licenta
Re: prelungire licenta
Pentru genul acesta de probleme sunam direct la Saga, sunt mult mai operativi;
Trebuie sa retineti un aspect:
Daca licenta initiala era pe POPESCU iar acum ati platit cu numele de VASILACHE, in acceptiunea SAGA (nu vi se pare firesc?) lui POPESCU ii va expira licenta in 4 zile, iar VASILACHE are licenta valabila urmatoarele 365 de zile.
Daca licenta initiala era pe POPESCU iar acum ati platit cu numele de VASILACHE, in acceptiunea SAGA (nu vi se pare firesc?) lui POPESCU ii va expira licenta in 4 zile, iar VASILACHE are licenta valabila urmatoarele 365 de zile.
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
Buna ziua!
Am achitat factura pentru prelungire licenta si pe monitor tot apare avertizarea ...au mai ramas cateva zile. Ce trebuie sa fac?
Multumesc!
Am achitat factura pentru prelungire licenta si pe monitor tot apare avertizarea ...au mai ramas cateva zile. Ce trebuie sa fac?
Multumesc!
refaci actualizarea programului si dispare.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”