Plata solduri 2014

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
plugarua

Plata solduri 2014

#1 Mesaj de plugarua »

BUNA ZIUA!
As avea nevoie de un sfat din partea dvs. Am preluat de curand contabilitatea unei societăti comerciale, iar in luna ianuarie am efectuat plati catre furnizorii care au avut sold in anul 2014. In program cand inregistrez plata nu mi se permite, operatiunea fiind colorata cu rosu. La o parte din furnizori (cei care au avut facturi in luna ianuarie) pot efectua plati, modificand in situatii furnizori soldul de plata, dar la ceilalti care au avut facturi in ianuarie nu reusesc. Ce ar trebui sau cum ar trebui sa operez?
Multumesc

herganiec

Re: Plata solduri 2014

#2 Mesaj de herganiec »

dar facturile le aveti din 2014 ramase in sold(neachitate) la furnizorii respectivi ?
sau aveti doar un sold in contabilitate pe fiecare furnizor in parte iar nu aveti facturi in intrari deloc?
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

plugarua

#3 Mesaj de plugarua »

Nu am facturile in intrari, ci sunt soldurile neachitate aferente anului 2014. Societatea este noua in program, si soldurile le am de la fosta persoana care se ocupa de contabilitate. Cele care au avut facturi in ianuarie, am putut sa le platesc si soldurile din 2014.

herganiec

#4 Mesaj de herganiec »

apoi, pentru a puea achita facturi(curente sau mai vechi) trebuie sa le aveti introduse pe intrari.
trebuie sa faceti cate o intrare pentru fiecare furnizor si factura neplatita, prin intrari. iar cand veti face plata prin registrul de casa sau banca va vor apare cele neachitate si le veti putea achita. Reglarea se va face automat si pe partea de conta.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

Scrie răspuns