orele suplimentare

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
veresd

orele suplimentare

#1 Mesaj de veresd »

am si eu o intrebare....conduc contabilitatea la un SRL, si in urma unui control de la ITM, s-a constatat ca am de platit niste ore suplimentare pt. zilele de sambata ( 2 angajati sunt pontati cu cate 2 ore fiecare, adica 4 ore in fiecare sambata) insa s-a lucrat si 5-6 ore, dupa orar. Perioada este sept 2014-dec 2014. Banuiesc k nu se mai pot face modificari pe anul trecut....cum sa procedez in aceasta situatie? In saga cum operez aceste ore suplimentare. am incercat in ecranul "detalii" dar nu pot...

tomac

Re: orele suplimentare

#2 Mesaj de tomac »

Apăsați "Modific" înainte de a completa ceva în panoul de detalii.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

veresd

#3 Mesaj de veresd »

am inteles...dar avand in vedere k pe 2014 eu nu pot face modificari...este corect oare ca aceste ore suplimentare, sa le trec toate pe luna februarie? sau chiar si martie? adica daca ar fi aprox 20 de ore/angajat, in aceasta perioada, e in regula daca le platesc in febr-martie avand in vedere ca nu le-am platit anul trecut?

tomac

#4 Mesaj de tomac »

Nu e nici o problemă. Puneți-le pe ultimul stat de salarii.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

veresd

#5 Mesaj de veresd »

multumesc mult de tot pentru raspunsuri...macar am certitudinea ca am gandit corect rezolvarea acestei situatii. inca o intrebare...oare nu va trebui facuta rectificativa d112 pt cele 5 luni din 2014? sau d112 nu se poate rectifica? sau este suficient pt a repara greseala, aceasta plata in febr a orelor respective?

herganiec

#6 Mesaj de herganiec »

faceti cum a spus @tomac corectiile la zi (ore suplimentare etc) si d112 e ok pt februarie. nu trebuie rectificative.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

veresd

#7 Mesaj de veresd »

mii de multumiri amandorura! spor in toate!

veresd

#8 Mesaj de veresd »

daca sporul pt orele suplimentare este de nu mai putin de 75% din salariul de baza, in saga, la detalii, cat introduc? 175%? dar daca este de 100%...introduc 200%?

herganiec

#9 Mesaj de herganiec »

da.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

Scrie răspuns