probleme activare saga
probleme activare saga
nu stiu ce s-a intamplat, la importul unei baze de date am avut erori, am dat actualizare versiune saga, dar nu vede decar pozitia cu eroare, si am urmatorul mesaj de eroare" eroare la conversie baza de date pt. firma 0xxx nr. eroare 1884 - uniqueness of index is violated" nu pot merge mai departe, ce pot face? Multumesc pentru sfaturi.
Re: probleme activare saga
Inainte de import ai facut o salvare de baza de date? In caz afirmativ fa o restaurare (inainte de restaurare mai fa o salvare de baza de date pentru orice eventualitate).
Trebuie sa te asiguri ca la import fisierul pe care il doresti sa-l importi sa fie salvat/exportat cu aceeasi versiune ca cel existent pe calculator. Daca nu este aceeasiiar importul se face dintr-o salvare de baza de date, atunci creezi o firma test in care restaurezi baza de date, dupa care rulezi din nou actualizarea programului, faci salvare de baza de date din test si faci import in firma in cauza.
O alta posibilitate ar fi ca sa actualizezi programul de unde vrei sa faci import si reiei procedura de export/import.
Sper ca am reusit sa redau exact rezolvarea.
Trebuie sa te asiguri ca la import fisierul pe care il doresti sa-l importi sa fie salvat/exportat cu aceeasi versiune ca cel existent pe calculator. Daca nu este aceeasiiar importul se face dintr-o salvare de baza de date, atunci creezi o firma test in care restaurezi baza de date, dupa care rulezi din nou actualizarea programului, faci salvare de baza de date din test si faci import in firma in cauza.
O alta posibilitate ar fi ca sa actualizezi programul de unde vrei sa faci import si reiei procedura de export/import.
Sper ca am reusit sa redau exact rezolvarea.
Re: probleme activare saga
Trebuie să trimiteți baza de date la SAGA. E o problemă în baza de date.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.